بنده عطر فروشی دارم. تاکید میکنم فقط عطر. نه ادکلن. سوال عطر ترکیبی و فصل سرد چه عطری بزنیم و تکنیک عطر زدن و ووو. فی نفسه خدمت شما هستم علی الظاهر اسم حقیر سردار هستم الا ایها الحال در خدمتم.
من تند دوست ندارم...نمیدونم بعضی ها چ عطری میزنن که وقتی از کنارت رد میشن بوش آدمو مجذوب خودش میکن ...
خب شاید مرغ همسایه غازه. ولی بدی عطر اینه همیشه دیگران لذت میبرند و زود مشام ما پر میشه و عطر نمیزنن خودمون لذت ببریم میزنم تا دیگران با بوی عطرمون به یاد ما باشن.
سلام خسته نباشین ببخشید میشه یه عطر خوب با ماندگاری زیاد در حدی که لباس هارو بشورم ولی اون بوش نره زنونه سرد معرفی کنین بهم🙏🙏
کاربر قدیمی ام چند روز پیش بنا بر دلایلی تعلیق شدمتیکر عروسیمه دو سال عقدیم برای سلامتی به هم رسیدنمون به هم من نامزدم یه صلوات بفرستین امیدوارم هرکی هرچی برا من میخواد خدا براش بخواد ان شاءالله. «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» مرسی از کسای که صلوات فرستادن امیدوارم به حاجاتتون برسین مرسی از قلب های مهربونتون که دعا کردین برام R:F دتر نوم قلبم کول کسم
سلام خسته نباشین ببخشید میشه یه عطر خوب با ماندگاری زیاد در حدی که لباس هارو بشورم ولی اون بوش نره ز ...
اولا عطر. به لباس نمی زند ثانیا به جنس لباس و پوست و نوع شرکت عطر بستگی داره عطر گرم و شیرین مثل بلک افغان و کارترپاشا. بوی زنان خوششون نمیاد خیلی دوام دارن. عطر زنان ملایم هستن و اونجوی فکر میکنن نیستن عطر سرد و تلخ. با ماشین لباسشویی و غیره از بین میروند اکثرشون. البته. عطر لانکوم خنک هست
جنیفر. و ورسوز. و کارترپاشا. ترکیب خوب میشه. عطر ویکتوریا و ورساچ. عطر تند و تیز م ...
مرسی ممنون لطف کردین که جواب دادین
کاربر قدیمی ام چند روز پیش بنا بر دلایلی تعلیق شدمتیکر عروسیمه دو سال عقدیم برای سلامتی به هم رسیدنمون به هم من نامزدم یه صلوات بفرستین امیدوارم هرکی هرچی برا من میخواد خدا براش بخواد ان شاءالله. «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» مرسی از کسای که صلوات فرستادن امیدوارم به حاجاتتون برسین مرسی از قلب های مهربونتون که دعا کردین برام R:F دتر نوم قلبم کول کسم
اولا عطر. به لباس نمی زند ثانیا به جنس لباس و پوست و نوع شرکت عطر بستگی داره عطر گرم و ...
مرسی ممنونم که گفتین🙏🙏