2777
2789

سلام،بچه ها پسر من پارسال مهد زبان می‌رفت یهو نمیدونم چی شد گفت نمیرم ،هر کاریش کردم نرفت که نرفت ،هر کاری هم کردم نگذاشت اسمش رو پیش دبستانی بنویسم 

حالا امروز تولدشه از صبح گیر داده من می‌خوام برم مدرسه برو اسمم رو بنویس 

میخواستم ببینم الان میشه برای پیش دبستانی ثبت نام کرد؟

احتمالا بشه. 

برای ثبت نام مدرسه و پیش چه از بچه نمیپرسن. میرن ثبت نام میکنن میگن باید بری

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

آره میشه برو شرایطتو بگو ثبت نامش کن وسایلشو بگیر بره پیش دبستانی اجباری شده الان نره ۳ ماه تابستون باید فشرده بره تا بزارن بره اول

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ثانیه شماری میکرد برا پیش دبستانی ولی حالا که میره میخوام سرمو بکوبم دیوار ازدستش به زوووور از خواب بیدارش میکنم میخوام بزنمش

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
احتمالا بشه.  برای ثبت نام مدرسه و پیش چه از بچه نمیپرسن. میرن ثبت نام میکنن میگن باید بری

نه وحشتناک میترسید از مدرسه ،اون موقع که مهد می‌رفت شبا کابوس میدید ،من یه مدت مقاومت کردم گفتم باید بری ،بعذ دیدم واقعا داره اذیت میشه کوتاه اومدم

دعوا چیز عادی توی مدرسه این نیست ببریدش بازی درمانی

میدونم خودمم گاهی دعواش میکنم اما هرررررچی پرسیدم جواب نداد ،از مدیر و معلم پرسیدم جواب درستی نگرفتم،مهدش خوبه بچه خواهرم سه ساله همونجا میره،پسر بزرگم هفت ساله اونجا آکادمی زبان می‌ره ،اما واقعا نمیدونم چرا آنقدر از این مستخدمه میترسه

عزیزم    سخته واسه بچه ها

اگه 7صب باید بیدارش کنم اینقد حرص میخورم ازدستش میگه کاش مدرسه ها تعطیل بشن ولی میره بهش خوش میگذره همین اذیت شدن اول صبح اذیتش میکنه همشم صبحیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!