2777
2789
عنوان

پسرم میگه دلم میخواد برم پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 56 پست
من صبحا سرکارم و شوهر منم اکثر روزها سر بیدار کردن دخترم مشکل داره. خیلی عصبی میشه و هرروز یه چالشی ...

خیلی بده من باردارم هستم ولی دارم ازدستش حرص میخورم اول صبح دعوامون میفته به زورم باید بهش صبحونه بدم دیگه سرمو میخوام بکوبم دیوار

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بجای اینکه سرتو بکوبید دیوار ساعت خابشو تنظیم کن

باورمیکنی یه روزایی 8شب خوابش میبره ولی بازم همین بساطه زودتر ازاین ساعتم خوابیده تاحالا ولی هیچ تاثیری روی بیدارشدنش نداره

پسرت مث من سست عناصره🤧🤣😍😍 نه بدون شوخی اگه مث من باشه اولش علاقه داره شدید بعد یهو بر حسب یه ا ...

نه از یه چیزی ترسید هر چی گشتم و پرسیدم به نتیجه نرسیدم ،الان هم یه جای دیگه می‌خوام بفرستمش ،اونجا رو قبول ندارن و نمیره

خب خداروشکر راستی مهد زبان پسرت کجا بود؟ چقدر شهریه میدادی؟ راضی بودی؟

مهد زبانش تهرانپارسه نزدیک محل کار شوهرم بود همراهش می‌رفت و میامد،ماهی۱۱۰۰ میدادم اما پیش دبستانیش۱۶۰۰ هست ،من راضی بودم

فکر میکنید با یه روزایی درست میشه؟ برنامه خواب باید ثابت باشه 

نه عزیزم دیگه نهایت ده شب خوابه ولی میگم یه روزایی 8شبم میخوابه ولی بازم به سختی پامیشه