2777
2789
عنوان

به گوه دست زدم دستمو باید قط کنم

279 بازدید | 35 پست

خدایا چرا برای من وسواسی بدبخت این اتفاق افتاد بعد هزار سال داشتم گریه میکردم رفتیم باغ حواسم نبود من نشستم دستمو گذاشتم پشتم یهو دیدم دستم رفت تو یه چیز نرم ینی طرف اندازه یه سالش دستشویی کرده بود خدایا دستم کامل قهوه ای شد انقد دستمو شستم داره آتیش میگیره کلی زخم شده نزدیک ۷ ۸ بار با وایتکس شستم ۲۰ بارم با مایع ولی هنوز حس میکنم تمیز نشده

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤢🤢🤮🤮🤮🤮

ینی تمیز شده

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

من که وسواس ندارم هم مطمین باش همین حال میشدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خفه نشییی خندم گرفت🤣🤣🤣خیلی حس بدیه بهش فکر نکن

ینی تمیز شده

خاک تو سرش یه سنگ نذاشته روش

از گربه کمتر بوده که روش رو با خاک میپوشونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ینی تمیز شده

تمیز ک شده ولی حست طبیعیه