2777
2789
عنوان

قرص پردنیزولون ۵ برای کودکان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 92350 بازدید | 98 پست
میشه بپرسم برای چی روزی یک عدد اونم عدد پنجاهشو می‌دین ؟

التهاب روده البته دیگه قطعش کردم 

شما اطلاعاتی راجع بهش داری بگی ممنون میشم

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از چیزی اطلاعات ندارید چرا نظر میدید و یه مادر بیچاره رو نگران میکنید 

مادر عزیز قرص پردنیزولون یک نوع کورتون هستش که اگه به طور مداوم مصرف نشه خطری نداره 

این قرص رو معمولا به بچه هایی که سابقه آلرژی تنگی نفس دارن به تعداد کم نهایتا 10 عدد میدن حالت ضد التهابی داره 

بیشتر پزشک ها در سرما خوردگی هایی که ببینن گلو بچه خیلی التهاب داره میده 

قرار نیست اینطور بی اطلاع جواب بدید و مادری که آگاهی نداره نگران کنید 

بچه من الان 2 سال و نیم داره و دکتر برای آلرژی که داره براش 10 تا دونه قرص تجویز کرده

عزیزی که فرمودید سیستم ایمینی رو ضعیف میکنه اصلا این قرص برای اختلات سیستم ایمینی بدن هم تجویز میشه یعنی کسی که ایمینی بدنش ضعیف شده میدن که درست بشه کمی مطالعه به خدا ضرر نداره لطفا همینطوری نظر ننویسید

عزیزی که فرمودید سیستم ایمینی رو ضعیف میکنه اصلا این قرص برای اختلات سیستم ایمینی بدن هم تجویز میشه ...

ممنون عزیزم

پسر من لوزه سوم داره

همیشه دماغش پره 

دکتر بهش اسپری هم داده اما اکثرا ابریزش بینی داره

وقتی از چیزی اطلاعات ندارید چرا نظر میدید و یه مادر بیچاره رو نگران میکنید  مادر عزیز قرص پردن ...

سلام عزیزم پسرم سرفه های خشک داره دو هفته هست بردم دکتر همین قرص رو براش داده پنج روز بخوره با معده پر 

شمع به پسرتون دادید خوب شد؟؟؟ 

نظرات رو خوندم ترسیدم بهش بدم یا نه؟؟؟ 

پسرم ده سالشه دکتره هم فوق تخصص آلرژی و آسم بود که براش نوشت 

سلام. لطفا شما بگین تاثیر داشت و قطع شد؟

تا داروهاشو میخورد سرفه نداشت همین که قطع کردم دوباره سرفه ها برگشت البته پسر من به آلرژی به زعفران داست که نمیدونستم بر اساس تجربه فهمیدم زعفرون میخوره میافته رو سرفه تا اینکه دوباره بردمش یه دکتر دیگه و این دکترم دوباره همین داروها رو داد نیزوپرد رو برای ۵روز داد خورد تموم شد و نؤتادین و یه قرص دیگه برای ۲۰ که داره میخوره خدا را شکر فعلا سرفه نداره

تا داروهاشو میخورد سرفه نداشت همین که قطع کردم دوباره سرفه ها برگشت البته پسر من به آلرژی به زعفران ...

اونو یه دکتری داده بود که فقط یکی دادم و پیش خودم الان میگفتم که اگه میدادم شاید تموم شده بود سرفه هاش

اخیرا پیش ۳ تا دکتر بردم که هر کدوم مونته لوکاست با نئوتادین دادند و این آخری تئوفیلین را هم اضافه کرده ولی سرفه هاش کاملا تمام نشدن هنوز و گفته تا ۴۰ روز دیگه دوباره بیارین

اونو یه دکتری داده بود که فقط یکی دادم و پیش خودم الان میگفتم که اگه میدادم شاید تموم شده بود سرفه ه ...

پسر من مونته لوکاست و نؤتادین فعلا داره میخوره خدا را شکر قطع شده سرفه های پسر منم شدید بود اگه شیرازی ببر کلینیک هدایت اکبری مختص آلرژی و آسم هست البته خیلی هزینه میشه چون تست انجام میده به همه هم مینویسه ولی داروهاش که فعلا خوب بوده خدارا شکر 

شما باید بدونید به چه حساسیت داره پسرت 

پسر من مونته لوکاست و نؤتادین فعلا داره میخوره خدا را شکر قطع شده سرفه های پسر منم شدید بود اگه شیرا ...

من دکتر آلرژی هم بردم و تقاضای تست دادم ولی جدی نگرفت انگار برای دخترمون لازم نبوده

میشه بگین چه جوری تست گرفت؟ 

اون داروها رو سه ماهه که میخوره درسته که سرفه هاش کم شده ولی کامل تمام نشده و این دفعه دکتر ریه علاوه بر اونا تئوفیلین هم داد

راستی پسرتون چند وقته که سرفه میکنه و دکترش نگفت تا کی باید دارو بخوره؟

پردینزلون سرکوب کننده سیستم ایمنی بدنه ،الان که بچت سرما خورده باید سیستم ایمنیش تقویت شه دکتر چرا اینو نوشته ؟؟؟ من خیلی از آینده پزشکی کشور میترسم ،چون دکترای بیسواد زیاد میشه 

این قرص برای التهابات شدید داده میشه 

من تیروئیدم عفونت شدید داشت خوردم همون لحظه احساس کردم 70درصد خوب شدم ولی خوب کورتن داره برای بچه ها حتما زیر نظر دکتر بهش بدین بنظرم یه دکتر دیگه هم ببرینش

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
پسر من مونته لوکاست و نؤتادین فعلا داره میخوره خدا را شکر قطع شده سرفه های پسر منم شدید بود اگه شیرا ...

فکر میکردم اگه تست آلرژی بدیم و محرکها مشخص بشه دیگه نیازی به خوردن دارو نیست

دکتر پسرتون نگفت تا کی باید این داروها رو بخوره؟ من که خیلی نگرانم

راستش بنظرم نئوتادین بی ضرره ولی مونته لوکاست رو ۲ ساعت بعد خوردنش دست یا پاهاش یخ میزنه و چند شب هم دقت کردم در فاصله ۲ تا ۳ ساعت بعد خوردنش یه چند تا سرفه میزنه

میخواستم بپرسم شما هم همین عوارض رو دارین؟ دخترمون فکر کنم تا حالا بیشتر از ۱۰۰ تا خورده ولی باز هر دکتری میبرم همونو مینویسه