2777
2789
عنوان

قرص پردنیزولون ۵ برای کودکان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 92393 بازدید | 98 پست
این قرص برای التهابات شدید داده میشه  من تیروئیدم عفونت شدید داشت خوردم همون لحظه احساس کردم 7 ...

سلام من همین مشکل رو دارم دکترم پردنیزولون داده شما چند تا استفاده کردید برای التهاب تیرویید؟؟ و یهو قطع کردید ؟؟

سلام من همین مشکل رو دارم دکترم پردنیزولون داده شما چند تا استفاده کردید برای التهاب تیرویید؟؟ و یهو ...

سلام عزیزم من سه چهار سال پیش بود دقیق نمیدونم دوزش چند بود ولی میدونم یه ماه خوردم دو هفته اولش نصف کردم دوهفته بعدش یک چهارم 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر نبینن این دکترا که با جون آدم بازی میکنن من دخترم سر صورت چشم گوش همه جاش شده عفونت خالص 5سالشه بردم دکتر این قرصو نوشته من میببنم هر چی دارو میدم عفونت چشاش خوب نمیشع واسع همین بوده امروزم یباره بدنش دون دون قرمز شد تازه فهمیدم از این قرصه 

خیر نبینن این دکترا که با جون آدم بازی میکنن من دخترم سر صورت چشم گوش همه جاش شده عفونت خالص 5سالشه ...

مگه این قرص برا عفونت و التهاب نیس؟

من بچم یه سالشه بعد 5بار دکتر بردن براش پردنیزولون بااسپری تجویز کرده

همش گلوش عفونت داره و حالش بهم میخوره بالا میاره موقع خواب خس خس داره و سخت نفس میکشه

چند وقت پیش هم چشماش عفونت کرده بود

انقد ک انتی بیوتیک دادم و خوب نشده نمیدونم چیکار کنم

منم امشب بردم دکتر . از هفته پیش پسر دوسالم آنفولانزا گرفته هنوزم تب داره بار دومه بردم دکتر. بهش پردنیزولون ۵ داد تا ۵ روز اونم در ۵ سی سی حل کنم ۲ سی سی بدم چون سرفه و تب داره.