سلام عزیزم پسرم سرفه های خشک داره دو هفته هست بردم دکتر همین قرص رو براش داده پنج روز بخوره با معده ...
عزیزم شما باید به دکترتون اعتماد کنید نه اینجا که اطلاع درستی ندارن بعد پردنیزولون رو یدفعه نباید قطع کنید دکتر تجویزش درست بوده درمان رو با روش دکترت ادامه بده
من دکتر آلرژی هم بردم و تقاضای تست دادم ولی جدی نگرفت انگار برای دخترمون لازم نبوده میشه بگین چه جو ...
رو دستش علامت گذاشت با ماژیک بخ فاصله هر دو سانت یه مایعی رو ریخت با تیغ یه خراش خیلی ریز داد بعد ده دقیقه به هر چی حساسیت داشته باشی ملتهب میشه و قرمز برای پسرم گردوخاک و موی حیوون که گفت اصلا روی قالی یا از تشک و بالش پشم شیشه استفاده نکن که البته نداشتیم هم تو خونه رو قالی هم گفت یه ملافه بنداز بشینه
این دکتر آخری گفت با تءوفیلین موافق نیستم چون دکتر قبلیش اینو نوشته بود گفت بهش نده و حذفش کرد برای تقریبا دو ماه دارو داد البته دوتا اسپری هم هست که در طول روز با اینکه سرفه نمیزنه گفت استفاده کن گفت اگه بعد دوماه دوباره به سرفه افتاد بیارش فعلا که خدا را شکر نمیزنه
فعلا دوماه داده گفت اگر بعد دوماه دوباره سرفه داشت بیارش دقت نکردم ولی فک نکنم همچین عوارضی داشته با ...
والله داروهاش مال حساسیته ولی اصلا نه دکترش که متخصص آلرژی بود پیشنهاد تست داد و برعکس گفت وقتی سرفه اش قطع شد داروها رو قطع کن و نه این دکتر ریه که بردیم حرف حساسیت رو زد
راستیتش نمی دونم چیکار کنم و آدم واقعا گیج میشه و این دفعه هم ترس از شربت تئوفیلین دارم که حتی ۲ تا داده یکجا
اگه سرفه اش قطع بشه ادامه بدم داروها رو یا قطع کنم و ....
رو دستش علامت گذاشت با ماژیک بخ فاصله هر دو سانت یه مایعی رو ریخت با تیغ یه خراش خیلی ریز داد بعد ده ...
تو رو خدا ببخشید خیلی سوال میپرسم علایم سرفه آلرژیک بچه شما چی بود؟ اصلا از کجا فهمیدین که آلرژی هست؟ بلافاصه بعد محرک سرفه میکرد یا اصلا متوجه نوع محرک نمیشدین و مثلا یه دفعه میدیدین که سرفه میکنه و علتش براتون ناشناخته بود؟
تو رو خدا ببخشید خیلی سوال میپرسم علایم سرفه آلرژیک بچه شما چی بود؟ اصلا از کجا فهمیدین که آلرژی هست ...
ببینید پسرم صبحها که از خواب بیدار میشد سرفه میزد چند ساعت بی وقفه میزد که دیگه خودش قطع میشد عصرها یه دفع شروع میشد بر اساس تجربه فهمیدم هر وقت چیزی بخوره زعفرون داخلش باشه سرفه بیشتر میشه قطاری پشت سر هم میزنه