2777
2789
عنوان

بتای کم

212 بازدید | 7 پست

خدایی کسی شرایط مشابه من داشته بگه..من ۵ هفته یک روزم یهو شب یکم خونریزی شدم رفتم سونو گف اصلا ساکی نیس و گف خون‌داخل رحمه و میاد..ب دکترم و دکتر پریناتالوژیست میگم یکی میگف بخاطر امپول انوکسا خونریزی کردی یکیم میگه امپول انوکساپارین رو ادامه بده..درهرصورت گفتن شیاف بزار..حالا موندم ک با بتای پایین ۲۳۸ چرا ختم نمیدن و با شیاف نگه داشتن..واقعا بلاتکلیف موندم

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍

بتات که زیاد پایین نیست مهم اینه دو روز بعد دو برابر بشه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

بتا اومده پایین یا رو به بالاست؟

قبل این آزمایش آزمایش دیگه ای دادی یا همینه؟ اگه همینه دو روز دیگه تکرار کن باید بره بالا

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش اویل بارداری برای خیلی ها اولش لک یا خون هست تا جای بچه کامل سفت شه زمان میبره بعد که سفت شه دیگه خون یا لک نمیبینی

بتا اومده پایین یا رو به بالاست؟ قبل این آزمایش آزمایش دیگه ای دادی یا همینه؟ اگه همینه دو روز دیگه ...

بتام دو روز قبل موعدم ۱۱۱ بود..الان یه هفته از موعدم میگذره شده ۲۳۸

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
بتام دو روز قبل موعدم ۱۱۱ بود..الان یه هفته از موعدم میگذره شده ۲۳۸

رشدش کم بوده . مواظب باش عزیزم که خارج رحمی نباشه اگه درد پهلو یا درد شکمی شدید داشتی برو دکتر

رشدش کم بوده . مواظب باش عزیزم که خارج رحمی نباشه اگه درد پهلو یا درد شکمی شدید داشتی برو دکتر

متاسفانه خارج رحم بود