خدایی کسی شرایط مشابه من داشته بگه..من ۵ هفته یک روزم یهو شب یکم خونریزی شدم رفتم سونو گف اصلا ساکی نیس و گف خونداخل رحمه و میاد..ب دکترم و دکتر پریناتالوژیست میگم یکی میگف بخاطر امپول انوکسا خونریزی کردی یکیم میگه امپول انوکساپارین رو ادامه بده..درهرصورت گفتن شیاف بزار..حالا موندم ک با بتای پایین ۲۳۸ چرا ختم نمیدن و با شیاف نگه داشتن..واقعا بلاتکلیف موندم
خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بتا اومده پایین یا رو به بالاست؟ قبل این آزمایش آزمایش دیگه ای دادی یا همینه؟ اگه همینه دو روز دیگه ...
بتام دو روز قبل موعدم ۱۱۱ بود..الان یه هفته از موعدم میگذره شده ۲۳۸
خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
رشدش کم بوده . مواظب باش عزیزم که خارج رحمی نباشه اگه درد پهلو یا درد شکمی شدید داشتی برو دکتر
متاسفانه خارج رحم بود