2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید

124 بازدید | 8 پست

صدای یخچال به شدت بالاس یه هفتس گرفتیم داره کار میکنه. تکنسین هم گفتن میفرستن نفرستادن

اصلا چجوری بگم یخچال قدیمی مادربزرگامون کمتر از این صدا میده در اتاقم بستم بازم صداش شدید میاد دارم گریه میکنم منم حس میکنم دارم میگرن میگیرم چاره ای نیست صدای این لعنتی کم شه بیش از ی هفتس خواب ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

گوش گیر از داروخانه بگیر شبا بزار تو گوشت قبل خواب حداقل تا موقعی که میان

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
گوش گیر از داروخانه بگیر شبا بزار تو گوشت قبل خواب حداقل تا موقعی که میان

صداش خیلی خیلی بلند😭😭😭😭خدا لعنتشون کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صداش خیلی خیلی بلند😭😭😭😭خدا لعنتشون کنه

مارک یخچال چیه؟

تنها راه چاره ات اینه گوش گیر صدا قیمتی هم نداره تو که انقد حساسی فعلا جواب میده تا وقتی بخوان بیان

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
از برق بکشش 😁

ادم کلی پول ب یخچال میده اخرش جنس اشغال ایرانی میگیره تو این گرونی وویس گرفتم از صداش ب هرکس نشون میدم تعجب میکنه انگار تراکتور کار میکنه😭

اینقدر زنگ بزنین تا زودتر بیان الانم یه مدیتیشن خواب دانلود کن و با هندزفری گوش کن تا بخوابی و صدا ن ...

تو این گرونی ادم کلی هزینه میکنه اخرش جنس اشغال گیرش میاد😭😭

ادم کلی پول ب یخچال میده اخرش جنس اشغال ایرانی میگیره تو این گرونی وویس گرفتم از صداش ب هرکس نشون می ...

اخی عزیزم حق داری واقعا جنسای ایرانی اعتمادی بهشون نیس

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…