2777
2789
آنقدر خدارو صدا کروم خسته شدم مگه نمیگن خدا صدای دل شکسته بنده هاشو میشنوه پس چرا صدای منو نمیشنوه ی ...

عزیزم همه ما داریم تو یه مشکلی دست وپا میزنیم 

مشکلت چیه؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
کاش زودتر بزاره🥺🥺🙏🙏😪😭😭منم امیدوارم  ...... خیلی سخته حال و روزم😔

میزاره من مطمینم 

من شاید سخت ترین زندگی ها رو دارم تحربه میکنم

ولی میدونم که آخرش درستش میکنه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا میکنم یه معجزه بزرگ باعث بشه هیچ وقت نخواهی همچین دعایی بکنم .. 

برات حمد میخونم 

التماس دعا 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
دعا نمیخواد که وقتی دلت مردن میخواد خیلی کارا میتونی انجام بدی تاخودتو ازاین دنیا خلاص کنی‌.واقعا مج ...

مجونتون نکرده بیاین تاپیک و راهکار برای مردن بدین.ایشون دلش گرفته و درد دل کرد.همین

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺
آنقدر خدارو صدا کردم خسته شدم مگه نمیگن خدا صدای دل شکسته بنده هاشو میشنوه پس چرا صدای منو نمیشنوه ی ...

عزمزمه سر سجاده ام برات از ته دل دعا کردم خدا زندگیتو سر و سامان بده 

غصه نخور خواهرم 

خدا بزرگه 

میگذره 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

عزیزم روزها میگذره چه سخت وچه تو آرامش باشیم وهیچ وقت در روی یه پاشنه نمیچرخه نمیدونم مشکلت چیه ولی هر چی باشه مطمعن باش گذشت زمان میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه البته که باید خودت هم تلاش کنی واسه تغییر وضعیت اگه دلت خواست مشکلتو بگو شاید یکی راهی بهت بگه حداقل این که میتونیم همدردی کنیم باهات 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

عزبز دلم تاپیکتو خوندم و متوجه شدم افسرده ای چرا نمیری ی مدت دکتر تا دارو برات تجویز کنه منم شرایطم مثل شما بود الان خوب شدم

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
عزبز دلم تاپیکتو خوندم و متوجه شدم افسرده ای چرا نمیری ی مدت دکتر تا دارو برات تجویز کنه منم شرایطم ...

دکتر رفتم تحت درمانم ولی فایده نداره از زندگی سیرم دیگه

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
عزمزمه سر سجاده ام برات از ته دل دعا کردم خدا زندگیتو سر و سامان بده  غصه نخور خواهرم  خ ...

تورو خدا برام خیلی دعا کنین لطفا من دیگه مستأصل شدم 

ببخش این سوال و میپرسم رابطتت با خدای مهربون چجوریه؟ 

من خیلی دوسش دارم باهاش حرف میزنم شکرش رو میگم اما انگار نظری به حال من نداره

من خیلی دوسش دارم باهاش حرف میزنم شکرش رو میگم اما انگار نظری به حال من نداره

خدا رو بخاطر خدا بودنش دوست داشته باش عزیز دلم میدونم چی میکشی درکت میکنم خواهر گلم. سعی کن بنویسی حرفای دلت و باخدا راز و نیاز کن مخصوصا بعد نماز رو حالت سجده با خدا حرف بزن بخدا خیلی اروم میشی

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
تورو خدا برام خیلی دعا کنین لطفا من دیگه مستأصل شدم 

از ته دلم دعا کردم ان شالله حل میشه قربونت بشم من 

امیدت به خدا ..