2777
2789
دعا نمیخواد که وقتی دلت مردن میخواد خیلی کارا میتونی انجام بدی تاخودتو ازاین دنیا خلاص کنی‌.واقعا مج ...

ولی بنظرم گاهی وقت ایقد آدم حالش بده ک‌نیاز ب درد دل کردن داره اصلا ربطی ب پر بازدیدی نداره 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا نمیخواد که وقتی دلت مردن میخواد خیلی کارا میتونی انجام بدی تاخودتو ازاین دنیا خلاص کنی‌.واقعا مج ...

کاش حداقل الان که با چشمای پر اشک مینویسم و دختر کوچولو جلوم بغ کرده اینو نمیگفتین

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
یه سوال اون ایموجی 😈 و چرا همش میذاری؟ فهمیدیم بدجنسی خواهرم😂

من همیشه اینو میذارم تنها ایموجی مورد علاقمه 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
تو چرا همجا هستی این ایموجیتم باته

این ایموجی همیشه باهامه 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

آنقدر خدارو صدا کردم خسته شدم مگه نمیگن خدا صدای دل شکسته بنده هاشو میشنوه پس چرا صدای منو نمیشنوه یعنی من آنقدر گناه کار بودم ؟ تازه اگه هم کلی گناه داشتم لااقل به حرمت مادر بودنم صدامو میشنید

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
کاش حداقل الان که با چشمای پر اشک مینویسم و دختر کوچولو جلوم بغ کرده اینو نمیگفتین

عزیزدلم ما که مشکلتو نمیدونیم.تو به جای اینکه بگی برام دعای مرگ کنین باید مشکلتو بگی شاید یکی مشکلی مشابه مشکل توروداشت یا راه حلی میداد که برطرف میشد

واو😐👌🏻راحت باش

اوکی مرسی که احترام میذاری🖤😈