2777
2789
عزیزم مشکلت چیه؟ بگو شاید تونستیم راه حل بدیم

من دیگه خودمم نمیدونم چمه یه آدم افسرده بدبخت شدم گه همه ازم خسته شدن

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو بخاطر خدا بودنش دوست داشته باش عزیز دلم میدونم چی میکشی درکت میکنم خواهر گلم. سعی کن بنویسی ح ...

خیلی باهاش حرف زدم نمیدونم چرا صدای منو نمیشنوه

ان شالله این روزا میگذره گلم تحمل کن پاداش صبرتو حتما میبینی

بخدا دیگه دارم تموم میشم خیلی سخت میگذره برام خیلی سخت

بخدا دیگه دارم تموم میشم خیلی سخت میگذره برام خیلی سخت

درکت میکنم گلم منم این روزها رو داشتم و دارم ولی چ میشه کرد خود خدا گفته بعد هر سختی آسونیه در ضمن برادر جوون من خودکشی کرد و بچش تو دو سالگی بی پدر شد😔و همیشه میگه من پدرمو نمیبخشم.... 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

الان سر سجاده ام .. 

بارون هم داره میاد عجیب حل و هوام معنویه .. 

از ته دل برات دعا میکنم 

دیروز هم دیدم تاپیکت رو ..

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

تاپیکاتو نگاه انداختم .خدا نعمت‌هایی بهت داده که آرزوی خیلی هاست .مادر مهربون .همسر خوب ،فرزند سالم .

بعد بیایی اسم‌ مرگ رو ببری .تازه میگی با خدا میونه ام خوبه؟ 

اگه افسرده ای باید به نعمت‌هایی که داری نگاه کنی و دائم بگی شکرت .خدایا سلامتی بهم بده .

از کلمات منفی استفاده نکنی .اگه دارو داری منظم بخوری .تلاش کنی تا خدا هم کمکت کنه .ناشکری کنی قهرش میاد .مراقب باش .تو از پیش برمیایی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
کاش حداقل الان که با چشمای پر اشک مینویسم و دختر کوچولو جلوم بغ کرده اینو نمیگفتین

ببین عزیزم ما اگه دعامون می گرفت که دیشب ایران می برد...پاشو پاشو خودت را جمع کن بوت را ببوس ...بلند شو به زندکیت برس.....خونه را تمیز کن ..صبحونهبخور..آرایش کنناهار بگذار........همه ما ها گاهی به اینجا می رسیم .ولی یه یاعلی و ادامه زندگی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

❤️فرمود: «نترسید!

من با شما هستم؛

(همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!❤️
🌼سوره طه آیه ۴۶

💚قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

💔وَ تَجْبُرُ الکَسیر

-و بر قلبِ شخصِ دل‌شکسته،

مرهم می‌گذاری...

🔅دعای‌عرفه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اصلا گیریم خدای نکرده کچل شدی ،چی میشه؟  تو رو کچل هم باشی خانواده ات میخوانت و عاشقتن.

خیلیا تو موقعیت انتخابن ومجردن دارن کچل میشن .

فوقش پوستیژ میزاری .من دونفرو میشناسم پوستیژ میزارن یکی مجرد و پرستاره .یکی هم مشاور روانشناس .خیلیم روحیه اشون خوبه و موفقن  و زیبان. 

یا میری میکاری .دنیا به آخر نرسیده .چشم یا پاتو که از دست ندادی علاج نداشته باشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تاپیکاتو نگاه انداختم .خدا نعمت‌هایی بهت داده که آرزوی خیلی هاست .مادر مهربون .همسر خوب ،فرزند سالم ...

بله حرف شما درسته میدونم اما چه میشه کرد افسردگی مثل باتلاق میمونه هی بیشتر توش فرو میری وقتی دستو پا میزنی

اصلا گیریم خدای نکرده کچل شدی ،چی میشه؟  تو رو کچل هم باشی خانواده ات میخوانت و عاشقتن. خیلیا ...

مسئله من دیگه اون نیست اونو که خوب شدم افسردگی باهام مونده