2777
2789

💎به نام معبود یکتا💎

میلاد زینب کبری (س) مظهر لطافت و رحمت
زلال مهربانی، قامت سبز ایستادگی
نهال بارور صبر و تحمل، سلاله عفت و پاکدامنی
سرود زیبای حمایت از امامت
شعر بلند ایمان و یقین و آئینه صراحت بیان
مبارک باد

پیامبر اکرم-ص:

کسی که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند،

خداوند او را با ابراهیم خلیل (ع) محشور خواهد کرد

و او همانند برق خیره کننده و درخشان از صراط عبور می‏کند
. . .

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

لایک کنید برای نیتتون صلوات بفرستم .. 

التماس دعا 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توسل به حضرت زینب سلام الله علیها 

ختم به این صورت که تا ۲۱ شب و هرشب یه دور تسبیح (۱۰۱)صلوات برای خانم حضرت زینب نذر میکنیم و میفرستیم و بعد ۲۱ روز که به حاجتمون رسیدیم ۲۱ تسبیح میخریم و بین مردم پخش میکنیم و این نذر رو براشون توضیح میدیم ..

نکته اینکه ۱.از نماز مغرب تا نیمه شب باشه 

۲.تسبیحی که صلوات میفرستیم رو نباید عوض کرد و ۲۱ شب رو باید با اون بفرستیم 

دوستان امشب که تولد حضرت هست بنظرم بهترین زمان برای شروع هست بیاید با هم شروع کنیم ان شاءالله بخق حضرت زینب هممون حاجت روا بشیم 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

عیدتون مبارک 

پرستارای گل و مهربون روزتون میبارک 

التماس دعا 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

❤تبریک ب حضرت زینب❤

تبریک ب تو تبریک ب خودم تبریک ب همه تبریک ب شما 

تبریک ب مادرم ک عمری توبیماری ها پرستارم بود❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
دعا کنید زایمان بموقع و خیلی راحت و سالم و طبیعی داشتہ باشم

ان شاءالله نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم 

برای منم دعا کن خدا بهم یه نی نی سالم و صالح بده

الھی ھرچہ زودتر دامنت سبز بشہ

الهی آمین 🙏🙏🥺🥺🥺😭😭

دعا کنید زایمان بموقع و خیلی راحت و سالم و طبیعی داشتہ باشم

ان شاءالله بموقع زایمان کنید و  نینی جان در آغوش بگیرید🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
توسل به حضرت زینب سلام الله علیها  ختم به این صورت که تا ۲۱ شب و هرشب یه دور تسبیح (۱۰۱)صلوات ...

ممنونم هانی جان.

ان شاءالله منم هستم. قرارمون تو همین تاپیک، خوبه؟ 

الهی خانم زینب، واسطه حاجتروایی شما، دوستان عزیز و من بشه🤲

لایک کنید برای نیتتون صلوات بفرستم ..  التماس دعا

ممنونم مامان محمدجان، منم برای حاجترواییتون صلوات میفرستم و هدیه میکنم به خانم زینب🌹

توسل به حضرت زینب سلام الله علیها  ختم به این صورت که تا ۲۱ شب و هرشب یه دور تسبیح (۱۰۱)صلوات ...

من برای حاجتم این نذری ک گفتین انجام میدم..برام دعا کنید ان شالله شماهم حاجت رواشین🥺

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌