2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

3783 بازدید | 42 پست

کسی بوده بین اطرافیانش یا خودش افسردگی شدید داشته باشه و با دارو درمانی درمان شده باشه ؟

درمانش قطعی هستش ؟منظورم اینکه دیگه افسردگیش عود نکرده 

بستگی داره چه دارویی و استفاده کنی و در کنار دارو درمانی چه تمرینایی رو انجام بدی ..

دارو درمانی تنها برای از بین بردن افسردگی کافی نیست

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من افسردم هم دارو میخورم هم روانشناس میرم ..ولی اصلا خوب نشدم و نخواهم شد ..چون خودم نمیخوام😔و همش فکرای منفی میکنم

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

تنها راهش اینه که از تکپری در بیای تا درمان شی

دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔

سلام عزیزم

باه من به مدت تقریبا نه ماه افسردگی خیلی شدید داشتم اینجوری که هر روز ساعت ها گریه میکردم و از تختم بیرون نمیومدم کلا افتضاح بود حال روحیم

همش استرس و دلشوره داشتم

اما بالاخره رفتم دکتر که بهم گفت دوره درمان شش ماهه اس

الان کاملا خوب شدم و ادم قبلی نیستم

حداقل شش ماه برای من زمان برد تا با دارو از بین رفت

خوش بحالت چقد کم

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز