2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه دوم دارین بدویین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 105 پست

منم از وقتی دخترم ۳سالش بود میخواستم اقدام کنم نمیشد شرایط نمیزاشت میترسیدم تاپیکم زدم حتی خ ها منصرفم کردم گذشت ۴سالش شد اقدام کردم متاسفانه باردار نشدم الانم ک ۵سالشه و تحت درمانم تا خدا چ بخواد دختر من ک کلا از صبح تا شب بهونه خواهر برادر نداشتشو‌میگیره اون شبم میکفت مامان اگه داداش و ابجی دوقلوم بدنیا بیان 😁(دلش دوقلو میخواد چون هم کلاسیاش دوقلون دوتاشون )بعد تو بری بیمارستان کی میای خونه اونجا دکترا شکمتم پاره میکنن دیگه نمیتونی پاشی راه بری بیای خونه که 🥺🥺🥺🌹

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنت بالایی  تون رو خوندم منم ناخواسته خیلی دعواش میکنم و سرش داد میزنم ولی همون لحظه پشیمون م ...

آره دقیقا..ولی من خودم افسردگی داشتم اونموقع بدتر رسیدگی نکردم بهش بدتر شدم

رفتار اطرافیان و شوهر و کاراش دیگ بدترم میکرد

الانم خوب نشدم ولی خب سعی میکنم آرومتر باشم.خودم فلوکسیتین گرفتم روزانه یکی میخورم..بنظر خودم بهتر میشم

ولی خب خیلی خیلی عذاب وجدان دارم  نمیدونم خدا چجوری این گناهامو و قراره پس بگیره

من دخترم ۵.۵ ساله شه پارسال اقدام کردم حامله نشدم قبلش هم بخاطر کرونا نگران بودم. ولی الان راضی ...

من فقط کارای دخترم هست دیگه مهمون و اینا ندارم 

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

من دوتا دخترم ۱۱ ماه فاصله سنی دارن سختمه بعضی وقتهاهم کلی جیغ وداد میکنم...ولی شما دخترتون بزرگه تا باردار بشید و به دنیا بیاد بزرگترم میشه به نظرم اقدام کنین...من بچه هام خیلی باهم بازی میکنن همش بزرگه دست کوچیکه رو میگیره میرن باهم برنامه کودک ببیننن و.....منم به کارام میرسم....بچه ای که تنها باشه هرچیم اسباب بازی براش بخری بازم تنهاست مگه اینکه دورش بچه فامیل باشه

عزیزم شما که خوبی من چی بگم پسرم 4ماهش بود فهمیدم 1ماهه باردارم. مبارکتون باشه 

وای اینطوری که خیلی سخته🥲

مبارک شماهم باشع

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خودش عاشق نی نی هست.ولی ب شدت احساسیه منم از همین میترسم ولی همسرم میگه الان درکش کمتره زودتر با قضی ...

دختر منم یه لحظه تا الان حسادت نکرده بیرون میریم فقط به فکر خرید برا اونه چیزی برا خودش نمیخواد ولی بله این حرف همسرتون هم درسته

منم از وقتی دخترم ۳سالش بود میخواستم اقدام کنم نمیشد شرایط نمیزاشت میترسیدم تاپیکم زدم حتی خ ها منصر ...

دختر من دو سالشه میگه چرا داداشمو گم کردی 

همسایه رو برو مون ی دختر داره ی پسر خانوم فکر میکنه داداش ی لباس یا مثلا خوراکیه

بعضی وقتا شیطون گولم میزنه فکر سومی و دختر داشتن میزنم به سرم    

من آوردم خیلی شیرینه 🥰🥰😍🤩😘

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
به نظر من جوری تنظیم کن اختلافشون چهار سال بشه من خیلی راضیم . الان اگر بذاری اول که خودت تازه از شی ...

دخترم چون تنهاست بچه خوبیه یعنی کاراش شبیه کارای منوپدرشه

آره دقیقا..ولی من خودم افسردگی داشتم اونموقع بدتر رسیدگی نکردم بهش بدتر شدم رفتار اطرافیان و شوهر و ...

خودتو سرزنش نکن هیچی دست خودت نبوده همین که داری اعتراف میکنی یعنی که پشیمونی و اگه حالت بهتر بود اون کارا رو انجام نمیدادی از این به بعد جبران کن ما مادرا هم انسانیم و خسته میشیم و کم میاریم پس گاهی وقتا طبیعیه رفتارامون اونم بزرگ میشه یادش میره فقط دیگه سعی کن بهتر باشی

راستی الان چن وقتشونه؟