2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه دوم دارین بدویین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 105 پست
من فقط کارای دخترم هست دیگه مهمون و اینا ندارم 

اگه حاملگی سختی نداری و دخترت باهات همکاری میکنه بهترین زمان واسه اقدام هست. چون امکان داره جندماه هم طول بکشه تا حامله بشی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من دو سالشه میگه چرا داداشمو گم کردی      همسایه رو برو مون ی دختر داره ی پ ...

من هی فیلمای بچگی پسرمو نشونش میدادم میگفتم ببین چقدر کوچولو بودی چه کارا میکردی چقدر دوستت داشتیم چقدر اسباب بازی داشتی... اینقدر ازینا نشونش دادم .. بچم حسودیش خیلی کمتر شده خداروشکر ... 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اگه حاملگی سختی نداری و دخترت باهات همکاری میکنه بهترین زمان واسه اقدام هست. چون امکان داره جندماه ه ...

حاملگی اولم افتضاحترین بود😭

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
حاملگی اولم افتضاحترین بود😭

اگه دوست داشتی پسر بشه یک سری مطالب دارم برات بفرستم خودم وچندتا ازدوستام دقیق انجام دادیم نتیجه گرفتیم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بعضی وقتا شیطون گولم میزنه فکر سومی و دختر داشتن میزنم به سرم    

اگه خواستی یک سری مطالب دارم خودم و چنتا از دوستام انجام دادیم دقیق و نتیجه گرفتیم برات بفرستم برای دختر شدن

اینکه  از پوشک گرفتی خیلی خوبه کارت راحت تره. سختی که داره ولی بزرگ میشن راحت میشی. من پسرم ۲سا ...

هرچه زودتر بهتر الان ببرش دسشویی ک کم کم بدونه چیه من دخترمو کلی تشویق کردم وقتی هم ک حواسش نبود برای جیش دعواش نمیکردم اصلا ولی وقتی اقدام کردی دیگه تو خونه نباید پوشکش کنی

سن دخترت مناسبه حتما اقدام کن ...با هم همبازی میشن وبزرگ میشن متنفرم از تک فرزندی چغدر آدمها خودخواه شدن. منم پشت سر هم آوردم پسر بزرگم تولد ۲ سالگیش داداشش به دنیا اومد...سخته تا دوسال ولی بعدش اوکی...فقط اینکه هوای بزرگه رو داشته باش. من هنوزم عذاب وجدان دارم چون پسر بزرگم خیلی سرزنش میکردم...واقعا سن ش کم بود ومن انتظارای بیجا داشتم. ولی الان راحتم یکسره با هم بازی میکنند دعوا هم دارند من همیشه بی طرفانه قضاوت میکنم که حسودی بین شون پیش نیاد

من پسرم الان ۸ سالشه و پسر دومم 2 سالشه....یعنی ۶سال تفاوت سنی دارن با همدیگه...منم شرایطم جوری هست که تو این شهر غریبم و کسی خونم نمیاد اصلا...شوهرمم از صبح تا شب ساعت ۱ خونه نیست...و خودم دست تنها هستم..‌‌‌‌‌‌‌‌الان پسر بزرگم خیلی کمکم می‌کنه...با وجود اینکه ۸سالش هست می‌بره میشورتش،پوشکش میکنه،حتی می‌برتش حمام وقتی من کار دارم....بنظرم بزار یکم بزرگتر بشه دخترت بعد دومی رو بیار.... 

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
سن دخترت مناسبه حتما اقدام کن ...با هم همبازی میشن وبزرگ میشن متنفرم از تک فرزندی چغدر آدمها خودخواه ...

ماهم تک فرزندی دوست نداریم و مخالفیم.ماهم اوایل اینطور بودیم مخصوصا همسرم ک اصلا حتا نوزاد رو از نزدیک ندیده بود

من پسرم الان ۸ سالشه و پسر دومم 2 سالشه....یعنی ۶سال تفاوت سنی دارن با همدیگه...منم شرایطم جوری هست ...

منم همسرم نیست تاشب و غریبم ولی همسرم میگه خودم هواتو دارم