2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه دوم دارین بدویین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 105 پست

بعضی وقتا انقد دلم میخواد انقد باهاش بازی کنم که از خستگی خوابش ببره ولی متاسفانه رسیدگی به نوزاد کارای خونه وقتی برام نمیذاره و من عذاب وجدان دارم از این بابت الان همش تو گوشیه حس میکنم در حقش ظلم کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس نداره عزیزم ریلکس باش اتفاقیه ک‌افتاده انشاالله بسلامتی بگذرونی  و خوب و سالم ب دنیا بیا& ...

😢😢😢مرسی عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اگه میتونی به دوتا برسی بیار اما یکی دوسال سختته ولی باز خوبی اش اینه که باهم بزرگ میشن من دخترام با ...

سرم خلوته درسال شاید اندازه انگشتای ی دست برام مهمون بیاد شوهرمم صب تا شب نیست.میترسم اون بیاد دخترمو نتونم از لحاظ روحی ساپورت کنم

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
بعضی وقتا انقد دلم میخواد انقد باهاش بازی کنم که از خستگی خوابش ببره ولی متاسفانه رسیدگی به نوزاد کا ...

آره اولاش آدم این حس رو داره

ولی بعد ها دیگ عادی میشه

اشکال نداره بالاخره شمام نمیرسی دیک

دختر اولم دو سال و چهار ماهه بود دومی به دنیا اومد قبل که تنها بود بیش از اندازه لوس بود به خاطر رفتارهای پدرش الان که دوتا شدن خیلی خوب شده بیشتر کاراش و خودش انجام میده یک مدت دیگه هم که دومی بزرگ بشه همبازی هم میشن اطرافیان هر چقدر هم که بچه داشته باشند بازم در هفته یک روز یا دوروزه بازی میکنن بقیه وقتا رو می‌خوایی چیکار کنی الان بهترین موقعیته هم سن دختر خوبه البته اگه شرایط مالی دارین و اذیت نمیشین

به نظر من جوری تنظیم کن اختلافشون چهار سال بشه من خیلی راضیم . الان اگر بذاری اول که خودت تازه از شیر و پوشک و این چیزا راحت شدی بدنت خسته هست خصوصا اگر شیر داده باشی . بعد این که سه سالگی سن لجبازی و تربیت و منم منم بچه هست دست تنها با یه نوزاد از پس اولی بر نمیای . بچه چهار ساله مستقل تره و بهتر متوجه هست . تا بخواد اولی به مدرسه برسه دومی دیگه نوزاد نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آره اولاش آدم این حس رو داره ولی بعد ها دیگ عادی میشه اشکال نداره بالاخره شمام نمیرسی دیک

کامنت بالایی  تون رو خوندم منم ناخواسته خیلی دعواش میکنم و سرش داد میزنم ولی همون لحظه پشیمون میشم 

بله درسته اینایی که گفتم سختیاش بود شیرینیش هم وقتاییه که قربون صدقه داداشش میره و من قند تو دلم اب میشه و خوشحالم که یه همبازی براش اووردم 

من دخترم ۳ سال و ۶ ماهش بود که پسرم دنیا اومد.

یه سال اولش واقعا سخته بعدش بهتر میشه همه چیز.من هییچکس نداشتم حتی یه ساعت کمکم باشه .یکی از سختیا این بود که هرجا میرفتم خرید و کار اداری و ... باید جفتشونو میبردم. تنها شانس من این بود که دخترم از اول فوق العاده فهمیده و از سن خودش خیلی جلوتر بود و رابطه ش با داداشش خیلی عالی بود از همون روز اول

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤
منم تو همچین شرایطی باردار شدم بنظرم خوب نیست بذار حداقل دخترت ۳ سالش بشه وقتی دومی میاد وقت کم میار ...

خودش عاشق نی نی هست.ولی ب شدت احساسیه منم از همین میترسم ولی همسرم میگه الان درکش کمتره زودتر با قضیه کنارمیاد بزرگتر ک بشه حسودمیشه

من دخترم ۵.۵ ساله شه پارسال اقدام کردم حامله نشدم قبلش هم بخاطر کرونا نگران بودم. ولی الان راضیه م. چون حاملگی خیلی سختی دارم حداقل دخترم بعضی کارای خودشو میتونه بکنه. همون بهتر که الان حامله م. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من پسرام ۲سال و هفت ماه فاصله دارن .سخته و خوبه یه موقع های بازی میکنن و باهم خوبن دعوا هم دارن دیگه

خدا حفظشون کنه 

دعوا ک مابزرگترا هم داریم