2777
2789
سلام خانوما به نظر شما ارزش داره دوستم از آمریکا برای بچم لباس بفرسته؟ کارترز مثلا؛ سفارش بدم بخره برام بفرسته؟چه جوری بفرسته بهتره؟ غیر از پست روش دیگه ای هست؟ هزینه هاش چه جوریه؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کفش عالی خریدم سی تومن اینجا جنس چینیش پنجاه تومن .کارترز بادی پنج تایی میخرم میفته دونه ای ده تومن .یا لباس مجلسی ایرانی و چینی اش دونه ای صد و صد و پنجاه ولی از اونجا میگیرم شصت نهایت هفتاد .
مارکهایی مثل کارترز و چیلدرن پلیس مرتب افهای خوب دارن و میارزه از افشون خرید کنی .من لباس دو سه دلاری هم گرفتم .اونوقت همون رو ایرانی اش رو تیکه ای بیست و خورده ای گرفتم .همشون هم مزخزف .از اشور و برگ سبز و به اوران و غیره
یه فروشگاه هایی هستن که اف زیاد میخوره جنساشون سایتشونو پیدا کن برای من میفرستن از کالیفرنیا تا شیراز با پست هزینش تقریبا برای مثلا ١٧ پاند میشه ٧٥ دلار حالا ببین پاند چند کیلو هست
درسا جان ببخشید با چه پستی میفرستین؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
خانوما میشه راهنماییی کنید از چه پستی برای انتقال لباس از آمریکا به ایران بهتره استفاده کرد؟