2777
2789
عنوان

تایپک از بهداشت شوهرتون راضیید واقعیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4286 بازدید | 129 پست
وای عاشقتم 🤣🤣🤣🤣

😁🫶🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی خب اینجوری که تو هر روز واسه بیماری و عفونت زنان باید دکتر باشی 🤦♀️

همش دکترمممم قارچ و هزار تا کوفت و زهرمار

من اون شهر دورم که دریا نداره که بی تو غروبم تماشا نداره.... گر دلت یاد کسی کرد و فرو ریخت بیاد آر که من نیز به یاد تو چنینم...

بخدا حموم خودم میبرم میشورمش خودش بره که نشسته میاد بیرون بعد همون لباسایی که ده روز برش برمیداره دو ...

اره خودت ببر حداقل تمیز میشه

تا لباساشو درمیاره لباس تمیز بزار براش . کثیف هارو هم بنداز تو آب

خب همه ادما که مثل هم نیستن اما من فقط یه چیز بگم ببین از هرچی بترسی و فرار کنی همون برات پیش میاد م ...

اینو مامانمممم همیشه بهمم میگهههه😭😭😭

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من شوهرم روزی دوبار حموم میکنه همیشه بو شامپو میده😃 شکرخدا اهل سیر خوردن هم نیست

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شوهر چیه من امشب ی تاپیک خوندم نوشته بود من ماهی یبارم سختمه برم حموم 😑🫠

خواهرشوهر من 36 سالشه مامانش چهل پنجاه روز یبار به زور میفرستتش حموم میگه برو حداقل یه غسل کن و بیا

بعد میره 6 7 ساعت حموم وایمیسه به زور باید درش بیارن

لباساشم نمیشوره عطر میزنه بوش نیاد😐

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

افرین اینطوری خوووبهمنکه مجردم ولی همیشه تصورم از همسرم اینه قبل از خوابش دوش بگیره مسواکم ک صد در ص ...

نه همه اینجوری نیستن شوهر من اتفاقا خیلی تمیز یه بار من تو این ده سال ندیدم این صدا بده ( بگوزه)، حتی بچه ها ازشون درمیره سریع اخم میکنه که بد عادت نشن ! تابستون روزی دوبار حموم میره..

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن