2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آینده ی اونا هم مشخص نیست، چرا فکر میکنید هرکی پزشکی میخونه صد در صد اینده اش درخشانه؟

والا اینایی که رفتن راضین... یادمه از خیلی سال پیش هم میگفتن پزشکی خوب نیست پس چرا تا الان این طرز فکر عوض نشده

کوتاه فکر میکنن خیلی کوتاه

واقعا، به خدا ما مردم اکثر پزشکها را با این افکار پررو کردیم.

توی این سایت پزشک را خدا میبینند.

نمیدونم این ذهنیت فقیر از کجا میاد ولی کاش عوض میشد، اینجوری به اینده ی بالین کشور هم ضربه میزنند

واقعا، به خدا ما مردم اکثر پزشکها را با این افکار پررو کردیم.توی این سایت پزشک را خدا میبینند.نمیدون ...

اره اکثرا تو این سایت اینجوریه که فقط پزشکی خداست بقیه رشته هام که هیچی 😂

من هم دوست که پزشکی بخونه دارم هم دندون الان همش از زندگی اونام ناراضین نمیدونم چرا فکر میکنه الان اونا همچیشون عالیه

والا اینایی که رفتن راضین... یادمه از خیلی سال پیش هم میگفتن پزشکی خوب نیست پس چرا تا الان این طرز ف ...

نمیشه گفت پزشکی خوب نیست از اون طرف هم نمیشه گفت ایندت درخشانه.

ولی ذهنیتت را عوض کن.

عوضش به یه شغل دیگه اینده دار میتونی فکر کنی مثل کارمند بانک، من نمیدونم چرا هیچکس اسم این شغلونمیاره، برای هرچیزی که بانکها تعطیلند از اونور ۲ بعد از ظهر کارشون تموم شد با اون همه وامی که میتونند بگیرند.