بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عبا نمیذاره بپوشی. اونم خیلی پوشیده هست. این حس بد رو به چادر نداشته باش. من به زور چادری شدم. عاشقشم
خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اره میدونم ،،،،چون زیبایی و راحتی رو نمیبینی و فقط اجبار زور رو میبینی ان شا الله خدا ب اونها هم د ...
من قبل ازدواج حجابم بدون چادر کامل بود .همیشه مانتو بلند و مقنعه بلند میپوشیدم موهامم بیرون نمیزاشتم حتی یه تار مو .همه میگفتن با اینکه مانتویی هستی ولی خیلی با حجابی .ولی از وقتی چادر و زوری سرم کردن از هر چی حجابه متنفرم .خیلی شلخته میشه