2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اجباری خیلی سخته .هر بار که سر میکنم هزار تا فحش به باعث و بانیش میدم😐

اره می‌دونم ،،،،چون زیبایی و راحتی رو نمی‌بینی و فقط اجبار زور رو میبینی ان شا الله خدا ب اونها هم درک بده

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منم شوهرم اجبار کرده

عبا نمیذاره بپوشی. اونم خیلی پوشیده هست. این حس بد رو به چادر نداشته باش. من به زور چادری شدم. عاشقشم

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊

تبریک میگم  

اگر چادر ساده داری کش بزن..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره می‌دونم ،،،،چون زیبایی و راحتی رو نمی‌بینی و فقط اجبار زور رو میبینی ان شا الله خدا ب اونها هم د ...

من قبل ازدواج حجابم بدون چادر کامل بود .همیشه مانتو بلند و مقنعه بلند میپوشیدم موهامم بیرون نمیزاشتم حتی یه تار مو .همه میگفتن با اینکه مانتویی هستی ولی خیلی با حجابی .ولی از وقتی چادر و زوری سرم کردن از هر چی حجابه متنفرم .خیلی شلخته میشه