راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عبا نمیذاره بپوشی. اونم خیلی پوشیده هست. این حس بد رو به چادر نداشته باش. من به زور چادری شدم. عاشقشم
خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اره میدونم ،،،،چون زیبایی و راحتی رو نمیبینی و فقط اجبار زور رو میبینی ان شا الله خدا ب اونها هم د ...
من قبل ازدواج حجابم بدون چادر کامل بود .همیشه مانتو بلند و مقنعه بلند میپوشیدم موهامم بیرون نمیزاشتم حتی یه تار مو .همه میگفتن با اینکه مانتویی هستی ولی خیلی با حجابی .ولی از وقتی چادر و زوری سرم کردن از هر چی حجابه متنفرم .خیلی شلخته میشه