2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میخوادبیادخونمون خیلی ناراحتم😔😭رفتارش منواذیت میکنه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18638 بازدید | 105 پست
یعنی چه مگه شوهرت پسر اون نیست

نه.

شوهر من چرا باید پسر اون باشه؟    

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم خیلی مراقب دخترت باش منم پدربزرگم همینطوری بود داداش کوچیکمو می‌گرفت بوسش میکرد و چند بارم نزد ...

باریک‌ یعنی چی 😳

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
😡😡😡😡😡😡😡😡😡 عجب آدم بدرد نخوریه، دیگه چطوری بگه زده بالا من زن میخوام. حواست به خودت و بچه ب ...

😳

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خدایا منو مورچه کن 😐 من باشم جرات نمیکنم باهاش تو یه خونه باشم درسته محرمه اما چیکار سینه تو داره ...

دقیقا

به همسرم گفتم که میادنگاه میکنه میگه توبرواتاق خواب به توکاری نداره ولی خب چندباری شده قشنگ دیدم داره نگاه میکنه

پدرشوهرت سنی هم ندار زن پیدا کن براش راحت شب  منم بدم میاد از لب بوس میکنن

وااای متنفرم متنفرجدای ازمریضی حس بدی بهم دست میده لب هاشوبوس میکنه

کلاناراحت میشم انقدردفعه پیش حرص خوردم سردردشدم این بارنگرانم بحثم نشه یهوباهاش

نه. شوهر من چرا باید پسر اون باشه؟      

مگه نمیگی پدر شوهرت ،پس پدر وپسر چجوری با هم ۳ سال اختلاف دارن

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
دقیقا به همسرم گفتم که میادنگاه میکنه میگه توبرواتاق خواب به توکاری نداره ولی خب چندباری شده قشنگ د ...

وای خدا

نمیتونی یه جوری بپیچونیش؟

داری میری شیر بدی در اتاقو قفل کن

خیلی بده که میاد یه ماه میمونه هیچ جام نمیره خدای خیلی صبر داری تحمل میکنی

ما قبلا فامیلمون میومدن ۲ هفته میموندن ما ۲ تا خواب داریم اما کلافه میشدم دعا میکردم برن راحت نبودم

خداروشکر یه بحثی شد دیگه نمیان راحت شدم

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
وااای متنفرم متنفرجدای ازمریضی حس بدی بهم دست میده لب هاشوبوس میکنه کلاناراحت میشم انقدردفعه پیش حر ...

اسی هر وقت اومد بگو داداش یا باباتم‌ببان خونه ات کنارت 

والا من از پشت گوشی ترسیدم تو چطور تحمل میکنی😬

هیز نمیدونم ولی هرباربه دخترم شیرمیدم میادنگاه میکنه خواهرم میگه دوست داره ببینه شیرمیخوره ولی من م ...

چ پرو هم هست در مورد سینه تو هم نظر میده چ مرده ک و ن ده ای هستش

سنی نداره که فقط ۳ سال از شوهر من بزرگتره چرا زن نمیگیره؟

یبار یه زنشو طلاق داد

بعدبه همین خاطرمیگه زنش خوب بودفقط

حالابایدیه زن خوب براش پیداکنیم

اتفاقا منم توی فکرشم

به شوهرم میگم میگه ولش کن تنهایی دوست داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز