2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میخوادبیادخونمون خیلی ناراحتم😔😭رفتارش منواذیت میکنه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18638 بازدید | 105 پست
مگه نمیگی پدر شوهرت ،پس پدر وپسر چجوری با هم ۳ سال اختلاف دارن

پدرشوهر استارتر ۳ سال از شوهرمن بزرگتره.

چه ربطی به پدر و پسری داره؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای متنفرم متنفرجدای ازمریضی حس بدی بهم دست میده لب هاشوبوس میکنه کلاناراحت میشم انقدردفعه پیش حر ...

بچتو از خودت جدا نکن

اوخی کوچولو

بزرگ بشه یقه تورو میگیره ها

من یه بار مادربزرگم مثل اینکع سینشو کرده بوده دهن من مامانم میگع کلی بحث و دعوا کرده که این چه کاری

وقتی بهم گفت حالم بد شد

زنیکه چندش🤢🤮🤮🤮🤮

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
نه. شوهر من چرا باید پسر اون باشه؟      

منظورم ناتنی نیستن که  چون شما گفتی ۳ سال از شوهرت بزرگه به خاطر اون پرسیدم

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
بچتو از خودت جدا نکن اوخی کوچولو بزرگ بشه یقه تورو میگیره ها من یه بار مادربزرگم مثل اینکع سینشو ...

وای واسه چی سینه شوکرده دهنت

منم بدم میاد

این دفعه واقعاجدی بهش میگم ناراحتم شد بشه

ازحرث خوردن خودم که بدترنیست همون میگم حساسه پوستش مریض میشه

اخه بیماری قلبی داشت برای همین الان بازنشسته بیمه اس

اینو باید کلکی بزنی دک شه بره مگر نه ول کنت نیس زن بگیرم نیس که  ی خالی ببند ب شوهرت بگو هیزی میکنه  والا امنیت نداری  بدم میاد از این آدمای بی ملاحظه 

😡😡😡😡😡😡😡😡😡 عجب آدم بدرد نخوریه، دیگه چطوری بگه زده بالا من زن میخوام. حواست به خودت و بچه ب ...

واای نگومیترسممم😭😭اتفاقاخودمم خیلی موذبم الان ماتم گرفتم برای این یک ماه😭

اسی یه دایی داشتم همش خونمون بود یادمه بچه بودم محبت الکی میکرد بوس الکی میکرد بوس مزخرف ن عادی همش ...

وای راست میگی باشه

فک میکردم من حساسبت الکی دارم ولی توی خانواده خودمون به هیجکس اجازه همچین کاری رونمیدم توقع دارم شوهرم بگه اونم عین خیالش نیست میگه گناه داره دلش میشکنه

اینو باید کلکی بزنی دک شه بره مگر نه ول کنت نیس زن بگیرم نیس که  ی خالی ببند ب شوهرت بگو هیزی م ...

خیلی بی ملاحظه اس واقعایه خانم بچه داراونم کوچیک نمیتونه مهمون داری اونم یک ماه بکنه همشم سعی میکنم لباسای گشادبپوشم

وای واسه چی سینه شوکرده دهنت منم بدم میاد این دفعه واقعاجدی بهش میگم ناراحتم شد بشه ازحرث خورد ...

کوچولو بودم میخواسته ببینه سینه اونو با مامانم تشخیص میدم یا نه😒

البته مامانم میگه وقتی اومده دیده که به زور میخواد بکنه تو دهنم اما من پسش میزدم

کلا اون مادربزرگمو دوس ندارم خیلی مامانمو اذییت کرد و منو یه بار ۲ یا ۳ سالم بود باعث شد دستم بمونه لای در اتاق ۳ تا از انگشتام داغون شده بود بردن دکتر گفتن نشکسته اما مامانم میگه پوست انگشتام کنده شده بودو خون میومد بابامم تایید میکنه البته

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
وای راست میگی باشه فک میکردم من حساسبت الکی دارم ولی توی خانواده خودمون به هیجکس اجازه همچین کاری ر ...

شوهرت نمیفهمه تربیت شده همین پدره

اصلا کار پدر شوهرت عادی نیست مواظب دختر کوچولوت باش تنها پناهش تویی

خاک‌عالم اینا چیه میگید😁

پدر بزرگ همسر من 100 و خورده ای سالشه. 

با اونهمه مریضی و لق لق خوردنش نمیدونی چه چیزایی تعریف میکنه. البته همه ی محلی ها هم میشناسنش و از تمام کارهاش خبر دارن. 

این بنده خدا سینه خیلی دوست داشت و همچنان داره. 

به خاطر همین رفت خیاطی زنانه یاد گرفت و توو محله شون خیاطی میکرد. 

یه وقتهایی که میخواد خاطره تعریف کنه فقط از سینه ی زنهای محلشون میگه. 

ماشالله واسه زنهای کل محل پیراهن دوخته و سایر همه رو هم داره. 

خداروشکر اکثر زنها مردن وگرنه با تعریف های این دیگه آبرویی براشون نمیموند. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    

آره بهش بگو چون سیگار سم داره شما خبرت بوسش میکنی اون دفعه بچه مریض شد 

خودتو بزن به مریضی بگو آنفولانزا گرفتم شاید نیومد شاید از ترس جونش مریضی قلبی هم داره نیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز