2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی هووله

1998 بازدید | 44 پست

سلام شوهرخیلی هووله خیلی به زنا توجه میکنه 

میدونه من بدم میاد ولی بازم میکنه 

باجاریم خوب نیستم خوشم نمیاد ازش 

چندبار دیدم باهم چت کردن پاک کرده متنو میدونه من دوس ندارم ولی انجام میده راهکار چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مردا کشونه هارشدن حالا خدابه دادبرسه بخاد آزادی هم بیاد دیگه خونه نمیان اصلا

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

سلام عزیزم این خیلی بده و باهاش خیلی محکم حرف بزن.بگو اگه مثلا من با شوهر خواهرت یا برادرت چت کنم خوشت میاد باهاش محکم حرف بزن و همینطور با جاریت.و اگه جواب نداد با یه بزرگتر بخواه کمکت کنه

عین مال من .من دیگه ولش کردم بع امان خدا 😒

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

دیگه خودت میگی هول!!!!!! کاری نمیشه کرد مگه اینکه جدی بگی اگه از اینکارا دست نکشس تورو به خیر و من به سلامت!!!! اما باید مرد و مردونه پای حرفت باشی اما اگه نمیتونی حداقل دم جاریتو قیچی کن تو جمع خانوادگی وقتی همه هستن و بالاخص برادرشوهر بگو چی با شوهرم نصفه شبا چت میکنی پاک میکنی مشکلی با داداش داری بگو باهم رفعش کنیم. ممکنه بعدش دعوا بشه حرف بشنوی اما حساب کار دست شوهرت جاریت میاد 

نمیدونم مردا کشونه هارشدن حالا خدابه دادبرسه بخاد آزادی هم بیاد دیگه خونه نمیان اصلا

من که میگم ازادی بشه برای زنا بهتر این حکومت فقط نفع مرداست باز اونا میان قانون جدید میزارن ارزش زن و میدونن مردا مجبورن احترام بزارن 

چون حکومت پشت مرداست مردا گستاخ شدن 

الان مثلا اگه خیلنت کنن چیکارشون میکنن هیچی ولی اگه زن خیانت کنه طلاق و هزارتا راه حل دیگه

جاریت ناموسشه بزار چت کنه هرچی حرص بخوری ب ضرر خودته جاریتم خوشحال تر میشه . با برادرشوهرت بگو بخند پیشش بشین. روسریتو از سرت بگیر جلو برادرشوهرت باهاش شوخی کن بزن رو شونش . بزار جاریت ببینه. همینکارایی ک اون میکنه تو هم بکن. بعد کم کم برا هردوتون عادی میشه . و در آخر لعنت ب این مدل جاریها ک زحمت میدن ب ادم