2777
2789
بله نه اینکه از مذهبی بودن بدم بیاد اینکه آدم رو مجبور میکنه لباس مورد علاقه ندوشن آرایش نکنه و... گ ...

خب زرتشتی باشه. تمام آیین های باستانی ایران بر پایه دانش ستاره شناسی و اندازه گیری حرکات خورشید و زمین است. نه به دنیا اومدن فلانی و شهادت فلونی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب زرتشتی باشه. تمام آیین های باستانی ایران بر پایه دانش ستاره شناسی و اندازه گیری حرکات خورشید و زم ...

بابا یه جشنه دیگه ما که نمیریم کسی رو به جز الله عبادت کنیم وای من اعصابم بهم رسخته

بله نه اینکه از مذهبی بودن بدم بیاد اینکه آدم رو مجبور میکنه لباس مورد علاقه ندوشن آرایش نکنه و... گ ...

ببین یک چیز بگم چون خودمم تقریبا مذهبیم . مذهبیا چه دختر چه پسرش یکم منطق خودشون به احساسات خودشون میچربه خیلی انتظار کارای رمانتیک نداشته باشولی ایشون دیگه خیلی سفته که یلدا رو بد میدونه ربطی هم به مذهب نداره چون هیچ جای دین منع نکرده این چیزا رو احتمالا میترسه جشن بگیرین پوششت بد باشه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بابا یه جشنه دیگه ما که نمیریم کسی رو به جز الله عبادت کنیم وای من اعصابم بهم رسخته

مقصر خودتی که به ادمی که افکار درستی نداره ، حاشیه امن دادی که هنوز این یاوه گویی ها رو کنه

با بلاک یا رفتن سر یه موضوع دیگه از این بحث غیرمنطقی دور میشدی

طرف مذهبی باشه میدونه نباید دختر مردم اذیت کنهاونی که به تور شما خورده از مذهب احتمالا فقط نماز روزه ...

بخدا اخلاق داره مهربونه خیلی ویژگی های خوبی داره

فقط این خیلی اذیتم میکنه همیشه هم تذکر میدم انگار نه انگار

مادر ایشون هم مثل منع و پدر ایشون هم مثل خود همسرمه

خب زرتشتی باشه. تمام آیین های باستانی ایران بر پایه دانش ستاره شناسی و اندازه گیری حرکات خورشید و زم ...

شما هم از اون طرف بوم افتادی نه یلدا و باستانی ها اشکالی توشه نه شهادت و ولادت اون آقا باستان رو گارد داره شما شهادت و ولادت رو خیلی باهاش فرقی نداری عزیزم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

مقصر خودتی که به ادمی که افکار درستی نداره ، حاشیه امن دادی که هنوز این یاوه گویی ها رو کنهبا بلاک ی ...

مقصر خودمم این درسته

ولی دل آدم گیر کنه دیگه تمومه آدم نمی تونن دست بکشه😭

با مذهبی جماعت طرف نشو اینا هر کثافتکاری میکنن بعدا هم براش احکام شرعی میارن. من هر چی مرد دیدم که زور میکردن خانواده شون چادری باشه خودشون دنبال کثافتکاری و هرزگی بودن. نمازخون ها که ازشون فرار کن. سرم نریزید تجربه کردم هزار بار .

با مذهبی جماعت طرف نشو اینا هر کثافتکاری میکنن بعدا هم براش احکام شرعی میارن. من هر چی مرد دیدم که ز ...

این اصلا اینطور آدمی نیست هم مذهب منه آدم چشم پاک و خیلی دوستم داره

ولی خیلی گیر میده به لباس رقص آرایش جشن های مثل یلدا و...