2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی هووله

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 44 پست
هولها درست نمیشن😑

ولی به قول یکی از دوستان نوک جاری را قیچی کن البته نظر من اینه که مستقیم به خودش نگی . یه جوری غیر مستقیم گوشی را بده دست شوهرش که این وسط پیش شوهرت و بقیه بده نشی. اگه خواستی این کارا کنی فقط اشاره نکن با کی رابطه داره فقط بهش برسونن که زنش داره خیانت میکنه و گوشیشو چک کنه و مچشا بگییره

عزیزم منظور ازادی این نیست که لخت شن بیان بیرون تو ایران حقوق زن ضایع شده زنا بردن کلفتن حقشون و میخ ...

میدونم دوست عزیز حق با شماست اما خواسته یا ناخواسته خیلی ها هم دنبال کشف حجاب هستند و بلاخره بی حجابی باب میشه حالا خیلی کم خیلی ها زیاد و خیلی هم اصلا و چشم مردایی مثل اینا هرز تر میشه و دنیا به کامشون. الان دریانیست شناگرن.دیگه ببین دریا باشه چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بهت بگم که خودتو اماده کن برای این مدل زندگی سخت.

همیشه مستقیم نباید به شوهرت بگی چون بی فایدست و فقط حرص و غصه برات میمونه و متاسفانه فقط باید نوک بقیه رو قیچی کنی.با جاریت دعوا بنداز.یه کاری کن رفت و امد از سمت اون قطع شه.من شوهرم انقدرررر قبل ازدواج با من با جاریم صمیمی بود جاریم بهش برای سر کار ناهار میداد.و غیر ممکن بود کات کردن باهاش.سر چند تا مساله الکی رفتار بد با جاریت کن و نهایتا دعوا بنداز و یه کاری کن اون متنفر شه از رفت و امد با شما.یادت باشه امید الکی به شوهر یا برادر شوهرت نبند و خودت دست به کار شو.من الان بعد یازده سال جاریمو سالی یه بار توی خیابونم میبینم سلام نمیدم.کاملا از من بدش اومده.ولی این جریان اخریش نیس و تو حتی میرسی به اینجا که نوک همکار یا همسایه رو هم قیچی کنی.در کل با مرد هول تو زودتر پیر میشی.زندگی باهاشون واقعا سخته.

میدونم دوست عزیز حق با شماست اما خواسته یا ناخواسته خیلی ها هم دنبال کشف حجاب هستند و بلاخره بی حجاب ...

دریاست عزیز دریاست شما خبر نداری 

مثال میزنم .مادردوستم خانم کاملا محجبست چندسال پیش طلاق گرفت بخاطر اعتیاد شوهرش یه اقای خیلی مذهبی من دیدمش حتی نگام نکرد به مادر دوستم شماره داد گفت من از طرز صحبت کردنتون خوشم اومد بهش شماره داد بعد رابطه خواست مادردوستم گفت نه شرعی نیست الان صیقشه مرده زن و بچه هم داره 😐😐 من مذهبی نیستن ولی خیلی گرخیدم خیلی ناراحت شدم فکر زن و بچه شو کردم یه لحظه تصور کردم فهمیدن وای چی میشه 

زن هرزه میاد یه ساعت میده میره این مذهبی ها صیقه میشن نمیرن که 

دریاست عزیز دریاست شما خبر نداری  مثال میزنم .مادردوستم خانم کاملا محجبست چندسال پیش طلاق گرفت ...

وای خدای من آخه من شهرستانم و محیط کوچیک و خبر از جاهایدیگه ندارم.خدا بهمون رحم کنه

میدونم دوست عزیز حق با شماست اما خواسته یا ناخواسته خیلی ها هم دنبال کشف حجاب هستند و بلاخره بی حجاب ...

وقتی حقوق زن و مرد برابر بشه 

مثلا من یکی خیلی راحت جدا میشم قانون اینو میپزیره 

ولی الان میگه خانم حتما کم گذاشتی حتما فلان کارو کردی فلان کارو نکردی 

وای خدای من آخه من شهرستانم و محیط کوچیک و خبر از جاهایدیگه ندارم.خدا بهمون رحم کنه

من تهرانم خیلی خبر دارم خییییلی لجن کشیده شده 

مردم به این لجنزار اعتراض دارن 

عزیزم منظور ازادی این نیست که لخت شن بیان بیرون تو ایران حقوق زن ضایع شده زنا بردن کلفتن حقشون و میخ ...

نمیدونی اینو بدون تو همون کشورا که میگی زن رو برده جنسی میدونن و امار تجاوز از ایران چندین برابر بالاتره مرغ همسایه غازه.قانون ما نقص زیاد داره ولی اون ور چیزی که فکر میکنید نیس

چه کشوریه؟

شما رفتی که مطمعنی اونجا گل و بلبله؟؟؟برو تحقیق کن راجع به انار تجاوز و اینکه خیلی هاشون چه نگاهی به زن دارن و زن ها چه مشکلاتی دارن اگر اینجا اینجوریه 

اونجا دنبال این هستن که چیجوری از امار تجاوز کم کنن و چیجوری یه زن بگه به افکار من نگاه کن نه به بدن من.

امریکا کانادا بریتانیا سوئد امار بالاترین تجاوزارو تو جهان دارن اصلا میدونستی تو امریکا ۸۵درصد بچه های بین ۱۲ تا ۱۶ با خشونت فیزیکی و جنسی روبه رو شدن؟ یعنی مثلا از ۱۰۰۰ تا بچه ۸۵۰نفرشون؟؟این عدد قابل هضمه؟؟یکم مطالعه کن رو هوا نگو اون ور بهشته اینجاهم بهشت نیست ولی اون چیزی که تو سرتونه نیست😊اون وری ها دنبال مصونیت و گرایش به دین شدن مردم خاومیانه دنبال ولنگاری دنیا داره برعکس میشه.

بعدم ببین ذات ادمه خیلی جاها تعیین میکنه مثلا یه مردی که هوله به با حجابشم کار داره ممکنه به اونم بره اسیب برسونه ولی منتها نمیتونه مثل اون بی حجابه تو خیابون براندازش کنه و کیف کنه کاری ک میتونه بکنه خِفت کردن و تجاوزه که براش سنگین تموم میشه پس تا جایی که میتونه قیدشو میزنه ولی به همون بی حجابه اگه بهش پا هم نده طرف با نگاهش میخوردش تو اروپا از هر ۳ زن یکی مورد ازار فیزیکی یا جنسی قرار گرفته الان بین منو شماا و مادرامون کدوم مورد تجاوز بودیم؟

شما رفتی که مطمعنی اونجا گل و بلبله؟؟؟برو تحقیق کن راجع به انار تجاوز و اینکه خیلی هاشون چه نگاهی به ...

من گفتم اونجا بهشته ؟؟؟

من گفتم اونجا گل و بلبله ؟؟؟

از خودت حرف درمیاری.

انقد این حکومت دروغ گفته من تا با چشم نبینم باور نمیکنم اینم از دروغشونه 

من گفتم اونجا بهشته ؟؟؟ من گفتم اونجا گل و بلبله ؟؟؟ از خودت حرف درمیاری. انقد این حکومت دروغ گفت ...

باشه عزیزم برو ببین زودتر

اماری هم که دادم از کشور ما نیست آمار جهانیه اعتماد نداری کسی مجبورت نکرده اعتماد کنی.بله با تعاریفی که میکنی نشون میدی گل و بلبل میشه‌