2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی هووله

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 44 پست
دیگه خودت میگی هول!!!!!! کاری نمیشه کرد مگه اینکه جدی بگی اگه از اینکارا دست نکشس تورو به خیر و من ب ...

با اختلاف بهترین کامنت♥️👍🏻

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هول درمان نداره ولی در رابطه با جاریت یه حرکت انتحاری بزن جمع بشه چتم میکنه بره با غریبه جاریتم نقطه ضعف پیدا کرده

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
من که میگم ازادی بشه برای زنا بهتر این حکومت فقط نفع مرداست باز اونا میان قانون جدید میزارن ارزش زن ...

شوهر شما به قول خودت هوله  ادم هول به چادری هم رحم نمیکنه چه برسه مانتویی  و چه برسه کسی که خیلی بازه 

پس فرقی نداره براش و بسا بدتر میشه که بهتر نمیشه بعد میگی حکومت عوض شه بهتر میشه؟؟اسلام انقدر به زن ارزش گذاشته مرد نامحرمو اجازه نمیده حتی مچ پاشو ببینه😊 همسر شما توجه نمیکنه به این ارزش ها لخت بریزن بیرون بهتر میشه؟از اون حرفا بودااا بعدم خیانت چه ربطی داشت زن خیانت میبینه به هزارو یک دلیل ممکنه نره بمونه بخواد زندکی نکنه میره طلاق میگیره ولی مردا کمتر وایمیستن این نظر شخصی زن ها و مردهاست که میمونن یا نمیمونن

جاریت ناموسشه بزار چت کنه هرچی حرص بخوری ب ضرر خودته جاریتم خوشحال تر میشه . با برادرشوهرت بگو بخند ...

تقصیرشوهرمه میدونم به بهانه های مختلف زنگ میزنه بهش البته جاریمم چون میدون من بدم میاد کم نمیزاره میخواد لج منو دربیاره ولی مقصر شوهرمه

آمار طلاق میزنع بالا

والا بااین مردای بیجنبه که ازروچادر هم چشاشون دوتامیشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
تقصیرشوهرمه میدونم به بهانه های مختلف زنگ میزنه بهش البته جاریمم چون میدون من بدم میاد کم نمیزاره می ...

تو هم ب برادرشوهرت زنگ بزن.دقیقا عین اون رفتار کن. جاریت چجوریع از لحاظ ظاهر .واقعیت،از تو سرتره؟   یه کامنت یه خانوم گزاشتن ک بگو با شوهرم چیکار داری ک نصفه شب پیام میدی بهش   یه دعوای گنده ای رو راه میندازه. خود دانی.  

شوهر شما به قول خودت هوله  ادم هول براش چادری و مانتویی پس فرقی نداره  بعد میگی حکومت عوض ...

نه که الان لخت بیرون نیستن 

شما ندیدی زن هرزه قشنگ امار میده خونه خالی هم داره اینستا و واتساپ هم معدنشه یک ساعته دوساعته شبی خونه خالی حداقل این لجن زار جمع میشه 

بعدشم وقتی مثلا قانون بزارن مثلا مرد اگه خیانت کنه زن میتونه طلاق بگیره ومهریش مرده میترسه الان چی هیچی یه چیزی هم بدهکاری میگن حتما کم گذاشتی

نه که الان لخت بیرون نیستن  شما ندیدی زن هرزه قشنگ امار میده خونه خالی هم داره اینستا و واتساپ ...

خب الان اینجوریه فکر میکنی بعدا چطور خواهد شد؟بدتر میشه که بهتر نمیشه.الان بازم یه ترسی دارن اون موقع که دیکه علنی میشه.بعدم قانون نقص داره ولی عزیزم زن که خیانت ببینه بیشتر سازگاری میکنه وایمیسته به هزار دلیل مرد کمتر اینکارو میکنه و واینمیسته.قانون باید در این مورد بهتر بشه  و زن به حقش راحت تر برسه و انقدر سنگ اندازی نباشه.ولی خیلی زن ها خودشون تصمیم میگیرن بمونن و زندگی کنن.تو این سایت بودن کسایی که حق طلاق داشتن و خیانت دیدن ولی موندن

من که میگم ازادی بشه برای زنا بهتر این حکومت فقط نفع مرداست باز اونا میان قانون جدید میزارن ارزش زن ...

ای خواهر آزاد نیستن مردا اینطورن آزادی بشه چی البته بلانسبت شوهر خودم چون جواهره 

خب الان اینجوریه فکر میکنی بعدا چطدر خواهد شد؟بدتر میشه که بهتر نمیشه.الان بازم یه ترسی دارن اون موق ...

کدوم ترس 

ترس و زنها دارن فقط چون برن خونه پدر اینه دق میشن وهمه به چشم دیگه نگاه میکنن مردا ترسی ندارن قانون پشتشونه قبلا باز اگه نداشتی زندانی میکردن الان قسط بندی اونم اگه دیرو وزود شد چیزی نمیگن

ای خواهر آزاد نیستن مردا اینطورن آزادی بشه چی البته بلانسبت شوهر خودم چون جواهره 

عزیزم منظور ازادی این نیست که لخت شن بیان بیرون تو ایران حقوق زن ضایع شده زنا بردن کلفتن حقشون و میخوان مثل کشور های دیگه