2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

948 بازدید | 57 پست

پسرم ۶ سالشه اصلا مهدکودک نفرستادمش به خاطر کرونا

امسال فرستادیمش امادگی تو کتابشون حروف الفبا دارن 

مثلا میگه شکلهایی که حرف اولشون م هست رو تو خط بسته بذار و شکلهایی که حرف اخرشون م هست رو رنگ زرد کن ولی پسرم متوحه نمیشه اینارو چندین بار براش توضیح دادم 

به نظرتون زود نیس این چیزا ؟

پسرم حروف الفبارو میشناسع مثلا حرف هارو بلده ببینه میگع ع مثل عروسک یا م مثل موز 

بنظرم یکم سخته ولی دیدم بعضی از بچه ها جواب میدن عزیزم 

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زود نیست با تکرار و تمرین درست میشه  

نوشتن الفبا رو باید بلد باشه و دستش قوی باشه  

مثل بازی باهاش انجام بده 

زیادم بهش فشار نیار زده بشه کلاس اول سخت ترین ساله از نظر من

بنظرم یکم سخته ولی دیدم بعضی از بچه ها جواب میدن عزیزم 

معلمشون میگه حواس پرته من باید جداگانه برم بالاسرش سوالو براش بخونم تا با کمک بنویسع من خودمم خونه باهاش باید چند بار کار کنم تا متوجه بشه  

نگران نباش اگه باهاش کار کنی یه هفته ای یاد میگیره

صدای اول و آخر باهاش کار کن

مثلا بهش بگو آآآآآآب صدای اولش چیه آ رو به حالت کشیده بود که متوجه شه بعد بگو آببببببب صدای اخرش چیه باط ب رو کشیده بگو متوجه شه

Gece çöker güller solar...Gözlerime yaşlar dolar...Hatıralar bende ağlar...Neredesin ay yüzlüm...🖤

من دخترمو پیش دبستانی نفرستاده بودم خودم کتاب گرفته بودم تو خونه باهاش کار میکردم 

از رو تصاویر و اسم شکلها میتونست تشخیص بده

فقط نیاز ب تمرین داره کار سختی نیست

الان برا کلاس اولش خیلی راحته

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

زود نیس پیش دبستانی همینه دیگه 

دختر منم پیش دبستانیه تاره دارن شمل حروف رو یاد میگیرن تمام کتاباشو اورده دور حروفی ک یاد گرفتنو خط میکشه شعراشم میخونه

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰