2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 57 پست
نگران نباش قشنگ درکت میکنم الان چه  حالی داری پسر منم همینجور بود دقیقا ومنم مثل شما کلی اضطراب ...

الانم غیر دولتیع ولی معلمش میگه یه بار سوالو میخونم باید متوحه بشه میگه من نباید جداگانه برم بالا سرش

مدرسه شون مشاور داره باهاش حرف زدم میگه توجه و تمرکزش کمه مثلا رو صندلی بند نمیشع ولی مفهوم بالا و پ ...

شیطونه پس پسرمن چون پارسال سرکلاس ننشسته بود پیش دبستانیو امسال اولای سال شیطنت میکرد نمیتونست بشینه سرجاش پامیشد یاحرف میزد فککنم الان بهترشدهباشه😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلاس اول نیس پیش دبستانیه

میدونم گلم 

تو  پیش دبستانی قوی کردن پنجه دست مثل خمیر بازی و کاربرگ های دقت و تمرکز زیاد دارن 

و نوشتن حروف الفبا کم نه زیاد تا یاد بگیرن برای کلاس اولی راه بیفتن 

ما هستیم نشانه س و میگه شعرش رو  بخونید رنگ آمیزی کنید 

س غیر آخر و آخر رو پیدا کنید و رنگ کنید یا دایره بکشید 

و روزی فقط یک خط از روی نشانه بنویسن تا یاد بگیرن 

برای اول راحت تر میشه براشون 

ولی خوب طول می‌کشه راه بیفتن من تازه با کلاس راه افتاده 

اونم چون غیبت زیاد داشت به خاطر مریضی

مدرسه شون مشاور داره باهاش حرف زدم میگه توجه و تمرکزش کمه مثلا رو صندلی بند نمیشع ولی مفهوم بالا و پ ...

بیشتر حواستون جمع کن پسر من تومهد زیاد جدی گرفته نشد ولی تو مدرسه معلمشون فهمید تمرکز نداره و دیگه تحت درمان قرار گرفت اگه از الان به بچت برسی خیلی بهتر از مدرسه است 

تو معبود منی....
ببرش مشاوره ی خوب احتمالا عدم تمرکز داره،ولی همین که میشناسه حروف رو مهمه ،همهی کار های پیش دبستانی ...

مدرسع شون مشاور داره گفته بازی های فکری براش بگیرم تا یه جا بند بشع 

الانم غیر دولتیع ولی معلمش میگه یه بار سوالو میخونم باید متوحه بشه میگه من نباید جداگانه برم بالا سر ...

نه منظورم برای کلاس اول حتما بزار غیر انتفاعی 

بعدم به معلمش بگو بچه با بچه فرق داره این همه هرینه دارم میکنم برای هر بچه پنج دقیقه هم نمیخوای وقت بزاری 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن
شهریور ۹۶

دقیقا پسره منم متولد شهریور 96 هست همین مشکلات را هم باهاش دارم البته الان یکم بهتر از اولش شده 

اولش ک من از دستش گریه میکردم. با معلمش ک صحبت کردم گفتن این سنش کمتر از بقیه ی بچه هاس و از همشون کوچیکتره پس طبیعیه... 

اگه چند روز دیرتر ب دنیا اومده بود نیمه ی دوم میشد ک ای کاااااااش میشد

بیشتر حواستون جمع کن پسر من تومهد زیاد جدی گرفته نشد ولی تو مدرسه معلمشون فهمید تمرکز نداره و دیگه ت ...

سلام به شما دارو دادن برای پسرتون؟ 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن

بهار یا تابستان بفرست کلاس نقاشی کودکان خیلی برای رنگ آمیزی مرتب و نقاشی های ساده و دقتشون خوبه 

من امسال تابستان فرستادم اینقدر مرتب رنگ آمیزی می‌کنه که معلمش می‌گفت فکر کردم خودتون رنگ میکنید براش 

یا چند نقاشی ساده رو خوب یاد گرفته مثل دریا و ماهیی و خونه و گل و درخت و مرتب رنگشون میکنه  که باعث اعتماد به نفسش شده سر کلاس پیش دوستاش 

قبلا فقط خط خطی میکرد 

دقیقا پسره منم متولد شهریور 96 هست همین مشکلات را هم باهاش دارم البته الان یکم بهتر از اولش شده  ...

ولی معلم پسرم میگه کوجیک نیس باید متوحه بشه خب پسر من با بچه ایی که مثلا اسفند ۹۵ دنیا اومده ولی با پسرم همکلاسع نباید فرق داشته باشع تقریبا ۶ ماه بزرگتر هس معلومه بهتر متوحه میشع واقعا نیمه دومی ها خیلی زودتر و بهتر یاد میگیرن چون بزرگترن

واقعاً همین جوره.خواهرم دیگه داره دیونه میشه معلم دخترش گفته یه جا باید تا ۳۰رو یاد بگیرن بعدم برعکس ...

ایین خیلی زیاده  ما هستیم عدد ۵ 😅 

کاربرگ زیاد میده مثل بازی براشون میمونه و خوششون میاد 

ولی از هر چیزی یه خط مینویسن تا حالت نوشتنش رو یاد بگیرن فقط 

سال دیگه زده نشه از مدرسه

بهار یا تابستان بفرست کلاس نقاشی کودکان خیلی برای رنگ آمیزی مرتب و نقاشی های ساده و دقتشون خوبه  ...

معلم نقاشی شون تو مدرسه جداس رنگ کردنش افتضاح بود الان خیلی بهتر شده