2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 57 پست
نه زود نیست با تکرار و تمرین درست میشه   نوشتن الفبا رو باید بلد باشه و دستش قوی باشه   ...

واقعاً همین جوره.خواهرم دیگه داره دیونه میشه معلم دخترش گفته یه جا باید تا ۳۰رو یاد بگیرن بعدم برعکسش.خیلی هم تو درس جلو هستن .انگار دنبالش کردن 

معلمشون میگه حواس پرته من باید جداگانه برم بالاسرش سوالو براش بخونم تا با کمک بنویسع من خودمم خونه ب ...

بنظرم براش جایزه بذار و بیشتر کار کن خیلی تاثیر داره تو روند یادگیریش

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترمو پیش دبستانی نفرستاده بودم خودم کتاب گرفته بودم تو خونه باهاش کار میکردم  از رو تصاوی ...

پسر من از روی فیلم دیدن خیلی راحت یاد میگیرع ولی توضیح دادن شخص مثلا من یا معلش متوحه نمیشع یا مثلا سوالو براش بخونم متوجه سوال نمیشه

معلمشون میگه حواس پرته من باید جداگانه برم بالاسرش سوالو براش بخونم تا با کمک بنویسع من خودمم خونه ب ...

اگه حواس پرته یه مشاوره ببرش که خدای نکرده اگه بیش فعالی یا عدم توجه وتمرکز داشته باشه تشخیص بدن

تو معبود منی....
واییی دقیقا پسر منم اینه خیلی کنده همش نگرانم هیچی یاد نگیره .الان شمارش تا ۵هی براش میخونم اما بازم ...

پسر من تا ۲۰ بلده حتی شمردن شکلها رو مثلا اگه ۲۰ تا پروانه باشع میشمرع 

ببرش مشاوره ی خوب احتمالا عدم تمرکز داره،ولی همین که میشناسه حروف رو مهمه ،همهی کار های پیش دبستانی واس شناختن حروفه که خدا رو شکر‌بچه ی شما بلده ،این بچها خیلی باهوشن بچه ی خودم خیلی دیر تونست بنویسه چون دستش ضعیف بود ولی روخوانیش عااااالی بود سعی کن بازی تمرکزی و دست ورزی باش کار کنی 

راه میفته نگران نباش خب اکثربچه ها تو این سن حواس پرتی میکنن و تمرکز ندارن سرکلاس پیش دبستانی رو برای همین گذاشتن که بچه بانحوه نشستن تو کلاس و مفاهیم ساده درسی اشنابشه

پسرمنم هیچ مهد نرفته بود بخاطرکرونا پارسالم که پیش دبستانی بود انلاین بود فقط یکباررفت سرکلاس همین اما باهاش مباحث رو تمرین میکردم درقالب معلم بازی 

معلمشون بهشون تو هرهفته ای یک لوحه و یک شعروپیام قرانی میداد و ماوقت داشتیم تااخرهفته کارکنیم باهاشون..

تمام لوحه هارو کارکرد باهاشون یا مثلا م هم آغز و هم پایان و ابن چیزا اما میگفت اصلااااا نباید به بچه ها الفبایادبدید فقط درحده آوا یعنی بدونن موز اولش م داره یا آب اولش آ داره همین

پسر من تا ۲۰ بلده حتی شمردن شکلها رو مثلا اگه ۲۰ تا پروانه باشع میشمرع 

افرین ن والا معلم اینا خیلی اروم اروم جلو میره اینم اینجوری ما رو کشته😂

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستین🥰🥰😍😍😍

نگران نباش قشنگ درکت میکنم الان چه  حالی داری پسر منم همینجور بود دقیقا ومنم مثل شما کلی اضطراب و نگرانی داشتم همش میگفتم یعنی این یاد میگیره به جرات میتونم بگم از پسر شما خیلی پایینتر بود ولی یاد گرفت زمان میبره ولی یاد میگیره جوری خوندن و نوشتنش خوب شد که خودم هنوزم تعجب میکنم فقط یه کاری کن سال دیگه بزارش غیر دولتی که توجه بیشتری بهش بشه

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن
اگه حواس پرته یه مشاوره ببرش که خدای نکرده اگه بیش فعالی یا عدم توجه وتمرکز داشته باشه تشخیص بدن

مدرسه شون مشاور داره باهاش حرف زدم میگه توجه و تمرکزش کمه مثلا رو صندلی بند نمیشع ولی مفهوم بالا و پایین چپ راست رنگها شمردن تا ۲۰ اشکال هندسی همه رو بپرسم بلده فقط نقاشی کردنش اصلا خوب نیس فقط دایره میکشه