2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت پسره که نام مارو نگه میداره فامیلیمونو ادامه میده نمیزاره فاملیمون طایفه از بین بره دختر میره ...

ببخشید ها مگه یوز ایرانیه 😂😂😂

کسایی ک همچین تفکری دارن گ.ز ایرانین😂😂😂

برای بچه ناراحتم که تفکر مادرش نسبت به جنسیتش اینه 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

⛔⛔⛔⛔لطفا بخونید

خانمای عزیز خواهشا تا وقتی ک جایی کسی نبودید تو موقعیتش نبودید کسی رو قضاوت نکنید ازتون خاهش میکنم منظورم فقط همین جنسیت نیست چ تو دعواهای خانوادگی چ هرچی ک یه نفر میاد در موردش باهاتون حرف میزنه. شما تو موقعیت اون طرف نیستد پس فضاوت نکنید بدبیراه نگید چون مطمعنم یه روز خودتوون تو اون موقعیت قرار میگیرید و خیلی بده این خانم اگه پسر میخاد حتما خودش صلاح کار و خانوادشو بهتر میدونه لطفا با حرفاتون نمک نپاشید رو زخم کسی مرحم باشید⛔⛔⛔⛔⛔⛔

الان قورتت میدن

اگه فقط علاقه خودش بود اشکال نداشت اما الان ظاهرا می خواد واسه فامیل پسر بیاره نه خودش 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟
دخترنعمته پسر برکت خدا همه نعمتاشو به همه نمیده خدا رو شکر کن 

عزیزم دختر رحمته پسر نعمت در آخرت از رحمت سوال نمیکنن ولی از داشتن نعمت باید پاسخگو بود

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم