2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست
نه من طایفم اونجوری نیست خدارشکر دختر دوستن همسرم افتخار میکنه دختر داره...من دارم روایت یه خانوم بل ...

عه خب خداراشششکر

واقعا شعور بالایی میخواد ادم بحث جنسیت نداشته باشه

شوهر خواهر من خیلی پسر دوس داشت(و خودشونم سه تا برادرن و دختر خیییلی کم توفامیلشون دارن) بعد که باخواهرم ازدواج کرد دوبار که موها اجیمو بافت (به شوخی)میگفت اگه بچم دختر نشه میزارمش سر کوچه😂😂😂

آدمی آه است و دَم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگ خدا صلاح دونسته بچت دخترباشه چرا ناراحتی ایشالا بعدی پسره 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

بزار به دنیا بیاد بعدنظرتو بگو دختر اینقدرشیرینه ونازه همون روز اول دل باباشو میبره خودتم عاشقش میشی.چندماه دیگه حالتو میپرسم .دخترمونس مامانشع رفیقشه

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  

نگو دلت میاد 🥺

دختر برکت خونه‌س😍غم‌خواره😍مهربونه 😍

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

من پزشک متخصص اطفالم یکی از مریضام که سندروم داره و همش بستری میگفت دوتا دختر داشتم باهوش و زرنگ همه فامیلامون و شوهرم اصرار اصرار پسر بیار این سومی پسر شد ولی اینجوری ناشکری نکنید دختر مگه چشه چرا مردا انقدر جنسیت خودشونو بالا میدونن و دوس دارن پسر دار بشن ولی خانوما اینجوری نیستن قدر جنسیتتونو بدونید و طرفدار خودتون و جنسیتتون باشید از خدا بچه سالم و باهوش بخواه و لاغیر...

میگید قضاوت نکنید صلاح خانواده خودش میدونه؟ 

اما تا کی تو این نادانی میخواید بمونید 

مادری که خودش جنسیتش مونثه ناراحته که بچش دختره 😏دلم برای بچه سوخت به خاطر چیزی که دست خودش نیست مادرشم طرفش نیست 😤 از دیگران چه توقع 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یکی مث تو پسر میخاست خدا از لجش حتی نوه شم دختر کرد

یکی دیگه هم پسر داد بهش ولی ناقص

همسایمونم میگف منم پسر میخاستم ناشکر بودم پسرشم چن ماه پیش اعدام کردن تو درد و دلاش میگفت 

دختر داشتن و پسر داشتن جفتش دست خداس ب شما ربطی نداره و صد البتع لیاقت میخاد

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  

باز اینکه یه جنسیت رو یکم بیشتر دوست داشته باشی قابل هضمه بالاخره هر کس یه طوریه شمام این طوری 

ولی اینکه از وجودش ناراحت شی طبیعی نیست 

جهنم که همه پسر دوست دارن تو باید مثل کوه پشت بچه ات باشی و بهش افتخار کنی 

از چیزی که خدا صلاح دونسته و بهت داده لذت ببر و شکرش رو بگو 

چقدر که تو همین سایت منتظر این معجزه هستن و هر ماه چشمشون خیسه 

مگر کسی غیر از از خدا از صلاح ما خبر داره؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو....