2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست
چقدر بده اینجوری گناه شماچی بوده،ماهم چندتاخواهرویه برادریم خانوادم ب همون ی برادربهامیدن فک کن هرکا ...

دیگه جهالت و پسر پرستی تو همه خانواده های ایرانی هست

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
ممنونم عزیزم.خدا حافظ شما و عزیزانت باشه.من تو زندگیم هر چی خواستم خدا بهم داده حتی اگه دیر بوده ولی ...

ای جااانم خدا حفظتون کنه،عزیزم پس با دلت برای منم دعا کن خیلی محتاجم به دعا ممنونم💓💓🌷🌷

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ مادری چه پسردارچه دخترداریه تارموی بچه شوباهیچی عوض نمیکنه توهنواون خیلی کوچیک بزابیادبغلت اون موقع یادحرف من میفتی وعاشق کوچولوی دلبندت میشی فقط بایدبیادبغلت تااین حس قشنگ رودرک کنی بقدری شیرین که قابل توصیف نیس فقط دلت گرفته یکم گریه کن تخلیه کن خودتوولی ناشکری نکن 

لطفالایک نکن جون جدت 😁
حتما اگه قابل باشم.ان شاالله حاجت روا بشه و آرزوی دلت برسی🥰🌹

یک دنیاااا ممنونم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دختر داشتن لیاقت میخواد که هرکسی نداره عزیزم 

باید شکرکزار باشی که خدا بزرگ‌ترین نعمت رو بهت داده 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

متاسفم ولی لطفا هیچوقت به روش نیار که بخاطر دختر بودنش از وجودش ناراحتی کاری ک مامانم بارها با من کرد هیچوقت یادم نمیره حتی جوری که با پسرخاله هام رفتار میکرد که انگار اونا بچشن و من ی غریبه هییییی

توروخدا این جوری نگید.به خدا بعدا اون بچه می فهمه و پر نفرت و عقده میشه.

خانواده ی پدر منم عاشق پسرن و ضد دخترن....حتی بابام وقتی فهمیده بود من دخترم دست مامانمو گرفته بود برده بود تمام سونوگرافیای شهر تا شاید معجزه بشه و بگن اشتباه شده....تمام اینا رو مامانم بهم گفت....خیلی چیزای دیگه هست که نمیشه بگم....تمام وجودم پر شده از نفرت.از کینه.از حسرت.

بابام برام خیلی خوبیا کرده....محدودم نکرد اما امشب انقدر حالم بد شد که پا شدم با گریه و داد و فریاد هر چی تو دلم بود بهش گفتم!! از این که چرا از دختر بدش میومده پرسیدم و هی انکار کرد....بعد خودش هم گریه می کرد و مدام می گفت اگه ازت بدم میومد از تک تک لحظات بچگیت عکس نمی گرفتم.دار و ندارم مال توعه و فلان و بهمان....

ولی من بازم پر حسرتم.پر نفرتم.که چرا این جوری کرده.بازم تمام وجودم پر سواله که نکنه الانم دوستم نداشته باشه!!

نکنین این جوری با بچه هاتون....من کارم به افسردگی و قرص ضد افسردگی رسیده دیگه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//