2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من امروز مطب سنجش شنوایی بودم. اونحا زنی رو دیدم ک ۴ سال تمام خوا ب چشمش نیمده. ۴ سال زندگی ب ...

هی خیر ببینی از دل مهربونت،الهی خیر ببینی از همین متن تامل برانگیز و تکان دهنده ای که نوشتی💓🌷

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
مامان منم ازم متنفره یبار گفت آره بخاطر دختر بودنته از روزی ک بدنیا امدی زندگیمو خراب کردی،البته بعد ...

چقدر بده اینجوری گناه شماچی بوده،ماهم چندتاخواهرویه برادریم خانوادم ب همون ی برادربهامیدن فک کن هرکاری می‌کنه میگن گناه داره بچس کجاس بچش ماهم اندازه اون بودیم چراب ماهرچی میخواستن میگفتن 

من بچه ی اولم پسره دومی رو همه دلشون میخواست دختر باشه.همه ی جاریهامو و خواهرشوهرام اولیهاشون پسره و ...

احسنت به تو چون چیز درستی از خدا خواستی،خداهم بهت نظر کرد و همین کارو کرد،

لاحول و لاقوهة الا بالله العلی العظیم

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

ماشاالله ماشالله ماشالله

انشالله از چم بد به دور باشید انشالله خداوند حافظ شما و عزیزان و فرزندانتون و خوشی ها و نعماتتون باه و از هر بلا و شر و آسیب و خسرانی به دور باشید عزیزم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ببین من امروز مطب سنجش شنوایی بودم. اونحا زنی رو دیدم ک ۴ سال تمام خوا ب چشمش نیمده. ۴ سال زندگی ب ...

وای حالم بد شد...واقعا حرفت باید باطلا نوشت هیچ چیزی سلامتی نمیشه...

خواهر شوهر منم یه دختر داره اینطوریه داغووووون شده الان۱۶سالشه ولی عقب مونده ذهنیه و هزارویک درد دیگه داره وحشتناکه وحشتناک خدا نصیب کافرهم نکنه آدم دیوونه میشه😔😔😔

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

من دومی هم دختره جونمم براش میدم لحظه شماری میکنم دستای کوچولوشوبگیرم براش کلی لباس وجینگولیجات خریدم بااینکه ازدختراولیم هم داشتم بازم فرق نزاشتم بینشون من سومی هم دخترشه روتخم چشام میزارمش مگه خدابه ادم چیزبدمیده ازخداممنون وشاکرباش گوربابای حرف دیگران عشق کن بااون توراهی تویی که به بچه ات ارزش وبال وپرمیدی وقتی دیگران ببین ناراحتی بیشترازارت میدن من پسرم دوس داشتمارژیمم گرفتم ولی دیدم نشددیدم نه خداخواسته خودش هدیه شوبهم باصلاح خودش بده 

لطفالایک نکن جون جدت 😁
هی خیر ببینی از دل مهربونت،الهی خیر ببینی از همین متن تامل برانگیز و تکان دهنده ای که نوشتی💓🌷

ب ولله قسم اون میگفت من و مادر شوهرش گریه میکردیم.کلا ۱۵ دقیقه نشد دیدمش.وای کاش میشد چهره خسته اون مادر رو براتون میزاشتم.اون دل پر از درد مادر رو میدید.

از وقتی اومدم همش تو فکرشم.

اون وقت میگیم پسر.نمیگم اسی نگه.حتی من خودمم برادر ندارم پدر ندارم دوست داشتم بچم پسر شه ولی فهمیدم دختره زندگیم عوض شد کلی خوشحالی و جشن.اونم با افتخار اعلام کردم.بعد از ۱۰تا نوه پسر تو خانواده  شوهرم شد.اونم عزیز دردونه.

از خدا خواستم همش برام دختر باشه فقط و فقط و فقط سالم.

مامان منم ازم متنفره یبار گفت آره بخاطر دختر بودنته از روزی ک بدنیا امدی زندگیمو خراب کردی،البته بعد ...

عزیزم منو ببخش ..خدا مادرتو به راه راست هدایت کنه😁😁😁

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
احسنت به تو چون چیز درستی از خدا خواستی،خداهم بهت نظر کرد و همین کارو کرد، لاحول و لاقوهة الا بالله ...

ممنونم عزیزم.خدا حافظ شما و عزیزانت باشه.من تو زندگیم هر چی خواستم خدا بهم داده حتی اگه دیر بوده ولی داده.سر بچم خیلی دعا کردم امام رضا رفتم.ولی خدا نخواست دیگه زوری که نیست صلاحم رو بهتر میدونه.وقتی به دنیا اومد بدجور مهرش به دلم افتاد حتی بیشتر از اولی که خودم دلم میخواست پسر باشه.الانم با صد تا دختر عوضش نمیکنم.