2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست

دعا می کنم که خداوند خیر به زندگیتون بیاره و یاریتون کنه و خودش شما رو به سمت درست هدایت کنه.

انشالله دخترتون هم به سلامتی و خیر خوشی به دنیا بیاد و زندگی خیلی خوبی داشته باشه و خوشبخت بشه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
واقعا خواهرشوهری😂😂 نه گفتم هر دو خوبن  دختر نعمتیه ک هر کسی ندارش باید لیاقتشو داشته باشهمی ...

عزیزم‌ دختر رو پسر فرقی ندارن باهم که یکیش لیاقت بخواد هر دو نعمت و رحمت خدا هستن با این حرف شما انگار کسی که پسر داره بی لیاقته درستش اینه که چه دختر چه پسر شکر خدا رو به جا بیاریم و به خوبی از نعمت هاش مراقبت کنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان گلم ممنون مم برای حاجات دل من و رسیدنم به خواسته و آرزوهام یک صلوات مهمونم کنید.محتاجم به دعای شما مهربونها💓🌷

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین من امروز مطب سنجش شنوایی بودم.

اونحا زنی رو دیدم ک ۴ سال تمام خوا ب چشمش نیمده.

۴ سال زندگی براش حرام شده.

فقط و فقط بچش شیر می‌خورد.اصلا تا الان غذا نخورده.

۲سال نیم بوده را افتاده.

خوب و بد رو تشخیص نمی‌داد.ینی دست ب دستشوییش میزنه.

از زندگی کلا ساقط شده.

فقط میگفت چهار سال روزا دکترم.ب ولله قسم ۳ ساعت کلا خواب دارم.شب تا صبح بچم گریه میکنه.

اصلا حرف هم نمیزنه.

تا کجا برات بگم.

اون میگفت من گریه میکردم.

خیلی سوختم ک چرا همه بچشون سالن این اینجور.

تر حضرت عباس تو را ب علی قسم.تو را ب فاطمه زهرا قسم.دست از جنسیت بردارید.

فقط بگو سالم باشه. اگه ی انگشت نداشته باشه پسر باشه راضی میشی

چتونه خانما.یکی داره درد دل میکنه بدتر حالشو خراب میکنین.دله دیگه یه جنسیتو بیشتر دوست داره حالا اگه ...

مسئله اینه نمیگه پسر بیشتر دوست دارم 

از اینکه دختر داره ناراحت و شرمندس!!! 

این مورد هم ناشکریه  از نعمتی که خدا بهش داده راضی نیست 

از هر جهتی نگاه کنی مادر برای بچش اینجوری نمیگه 😕

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من بچه ی اولم پسره دومی رو همه دلشون میخواست دختر باشه.همه ی جاریهامو و خواهرشوهرام اولیهاشون پسره و دومی دختر.من آخری بودم همه میگفتن دومیت دختره.منم باورم شده بود ولی پسر شد.همه با ترحم بهم نگاه میکردن منم خیلی قوی وایسادم و قبول کردم پسره.فقط از خدا خواستم کاری کنه حسرت دختر به دلمون نمونه.الان پسرم ۵ سالشه از صد تا دختر مهربون ترو شیرین زبون تر و قدر شناس تره.روزی صد بار قربون صدقه ی من میره و تعریفم رو میکنه.مواظبمه.تکیه گاهمه.اینا رو نگفتم حسرت پسر رو بخوری.من روزها و حس های بدی رو گذروندم.ولی بدون خدا صلاحت رو بهتر میدونه و بدون عاشقش میشی و عاشقش میسن.بهش افتخار کن.باهاش زندگی کن کنارش لذت ببر.تو قراره دخترت دستت رو بگیره من پسرمم.تازه خواهر که نداری واقعا دختر بیشتر همدمته.خدا رو شکر کن بهت بچه داده و سالمه

نمیدونم چجوری خودمو کنترل کنم که با دیدن این تاپیک عصبی نشم.

بعضیا در حسرت بچن اونوقت شما داری برای خدا تعیین تکلیف میکنی و از نعمتی که داده ناراضی هستی؟

فقط میتونم بگم خدا به داد خودت و زندگیت برسه برای طرز تفکرت.

اسی جان،حالتو میفهمم،ولی باور کن برای شما که تنهایی دختر مثل خواهرت میشه،انقد خواهر داشتن خوب و عالی و قشنگه که نگووو،من سه تا خواهر دسته گل دارم با دنیا عوضشون نمیکنم خودمم هم دختر دوست داشتم هم پسر و خدا بهم پسر داد،خواهرام همه دختر دارن،ولی به حرف مردم هیچ توجهی نمیکنیم جرات نمیدیم حرفی بزنن،دختر فرشتس،همدم مادرو پدره،زندگیه عشقه

مسئله اینه نمیگه پسر بیشتر دوست دارم  از اینکه دختر داره ناراحت و شرمندس!!!  این مورد هم ...

بارداره حساسه شاید واقعا حرفای دوبریاش خیلی روش اثر گذاشته چند روز اینجوریه بعدش براش عادی میشه 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
اون قسمت تاج تخت فقط🤣

والا بخدا آدم حرصش میگیره وقتی این تفکراتو میشنوه

یعنی واقعا این خانوم اینقدر خودشو حقیر وبی ارزش میدونه ک ناراحت شده بچش دختره مگه خودش دخختر نیستتتت؟!!

بارداره حساسه شاید واقعا حرفای دوبریاش خیلی روش اثر گذاشته چند روز اینجوریه بعدش براش عادی میشه  ...

هعی شاید اینم باید در نظر گرفت درسته.... 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨