2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست
میگفت پسره که نام مارو نگه میداره فامیلیمونو ادامه میده نمیزاره فاملیمون طایفه از بین بره دختر میره ...

میدونم چقد سخته ولی یه روزی مممطمئن باش ممنونت میشن بخدا زیاد دیدم کستیی که پسرشونو بیشتر دوس داشتن ولی اخرش دختره که واسشون میمونه 

حتی مامانبزرگه خودم خیییلی پسر دوست بود ولی وقتی مریض شد هر روز وهر شب میگفت کاش اون پسراهم دختر بودت

آدمی آه است و دَم
منی که سه تا دارم که باید خودمو بکشم با این قیافه ای که تو گرفتی اسی😂😂

۳ تا دختر داری؟؟؟خوشبحالت،من فوبیا بارداری دارم فک نکنم هیچوقت خودم دختر دار شم😂

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر اسی هم نیستا جو خانواده طایفه ای اونا اینجوریه..یه دوست بلوچ داشتم میگفت اگر دختر بیاریم بچه ح ...

نه تقصیر خود اسیه از الان باید پشت دخترش باشه نه اینکه تاسف بخوره اتفاقا دختر شیرینه بیار یه جوری تو دل باباش میره که باباش هم خیلی دوسش داشته باشه  بنظرم هر چی خدا صلاح بدونه 

دقیقا یجوری پسرشونو بار میارن ک با خیانت به شریک و یارشون حس زرنگی کنن یا هزار تا کثافط کاری کنن هرچ ...

چنین افرادی اجاقشون کور باشه صد شرف داره ب داشتن همچین بچه ای..

هرزگی برای وطن افتخار نیست...لعنت بر داعشی های وطنی...

ذره ایی ناراحتی بخاطر جنسیتش توهین ب خودته چون توهم یه دختری 

من تازه باردار شدم جنسیتش معلوم نیست

ولی هر بار همسرم میگه کاش پسر باشه باهم بحثمون میشه ک چرا برات مهمه

(از نظر من میل الان پدرش ب پسر بودن یه توهینه هم ب من هم ب فندوق دلبندم)

میدونم چقد سخته ولی یه روزی مممطمئن باش ممنونت میشن بخدا زیاد دیدم کستیی که پسرشونو بیشتر دوس داشتن ...

نه من طایفم اونجوری نیست خدارشکر دختر دوستن همسرم افتخار میکنه دختر داره...من دارم روایت یه خانوم بلوچ تعریف میکنم که درمورد دختر پسر چی می گفت

😡فقط طلاق😡

اسی جون یه داستان قشنگی هست که میگه

یه اقایی چهارتا بچه پسر میاره وقتی پنجمی دختر میشه جشن بزرگی میگیره و...بهش میگن چرا واسه پسرا ایمکارو نکردی میگه روزی که عروسی کردیم قرار شد یه روز در رو روهیچکی باز نکنیم وقتی پدر مادر من اومدن درو باز نکردیم وقتی پدر مادر خانومم اومدن خانومم خیلی تلاش کرد ولی طاقت نیاوردو گریه کرد ودرباز کردیم تازه امروز خدا یه درخونه باز کن به من داده

دختر درخونه باز کنه 

آدمی آه است و دَم
اخه بچه اول واقعا انقد مهم نیست.ایشالا بعدی.

همین ایشالا بعدی هم یه جنبه منفی داره بنظرم ایشالا طرز فکرمون عوض بشه هممون هم اونی که میگه ایشالا پسر باشه هم اونی که میگه چرا میگی پسر باشه بنظرم هر کس حق داره علایق خودشو انتخاب کنه دلم واسه استارتر سوخت 😞😞😞

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن