2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست
والله پسر هم مسئولیت داره ولی کسی مسئولیت پسرشو بر عهده نمیگیره میذارن هر غلطی میخوان بکنن

دقیقاا چون فک میکنن اگ پسر باشه هر غلطی بکنه چون پسره مشکلی نیس

همه چی برمیگرده ب شعور و طرز تربیت خانواده..

هرزگی برای وطن افتخار نیست...لعنت بر داعشی های وطنی...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مامان منم ازم متنفره یبار گفت آره بخاطر دختر بودنته از روزی ک بدنیا امدی زندگیمو خراب کردی،البته بعد ...

امیدوارم یه جایی جوری بهت افتخار کنه ک از رفتارش بهت پشیمان بشه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

مامان منم ازم متنفره یبار گفت آره بخاطر دختر بودنته از روزی ک بدنیا امدی زندگیمو خراب کردی،البته بعد ...

خوبه پسردار شد من که امروز ازخدا شکایت میکردم چرا پسر نداد مامانم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
میدونی خدا کسایی رو ک دوست داره بهشون دختر میده ؟ پسر نعمته  دختر رحمته  ناشکری نکن 🤍

بله این حتی تو قران هست

از نعمت سوال پرسیده میشه وبه رحمت پاداش داده میشه

قابل توجه اینایی که میگن دختر مسئولیتش بیشتره

اتفاقا پسر سخت تره این که از نعمت سوال پرسیده میشه منظور همینه

آدمی آه است و دَم
میگفت پسره که نام مارو نگه میداره فامیلیمونو ادامه میده نمیزاره فاملیمون طایفه از بین بره دختر میره ...

خاک توسرش بدبختای نفهم

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
تقصیر اسی هم نیستا جو خانواده طایفه ای اونا اینجوریه..یه دوست بلوچ داشتم میگفت اگر دختر بیاریم بچه ح ...

چ چیزا خداروشکر ما ازین آدما نداریم اگه همین دختر نباشه اون پسرو کی میخواد بزاد چ افتخاری داره پسر داشتن بچه باید صالح باشه در این صورت هردوشون باعث افتخارن

اسی تو باید تنها دعات این باشه که بچه سالم بدنیا بیاد بقیش مهم نیس که جنسیتش چی باشه پسر برا تو نمیمونه دختره که پس فردا تو پیری نمیتونی از جات بلند شی کمکت میکنه غذاتو میده پیشه همدمو همدردی پسرت اینکارو نمیکنه 

خداروشکر کن الان ناشکری کنی خدارو خوش نیاد میزنه خدایی نکرده بچه رو عیب دار میکنه بعد پشیمون میشیاااا خدا خشمش بگیره خیلی بد میشه

دقیقاا چون فک میکنن اگ پسر باشه هر غلطی بکنه چون پسره مشکلی نیس همه چی برمیگرده ب شعور و طرز تربیت ...

دقیقا یجوری پسرشونو بار میارن ک با خیانت به شریک و یارشون حس زرنگی کنن یا هزار تا کثافط کاری کنن هرچی میخوان مصرف کنن با هرکی خواستن بگردن بگن ما پسریم آبرومون نمیره دختر بدبخت هم اگه با ی پسر دوست معلومی شد تو گوشیش دیدن ی کتک مشتی بخوره🤣

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
امیدوارم یه جایی جوری بهت افتخار کنه ک از رفتارش بهت پشیمان بشه

نیاز به افتخار اون ندارم،خودم افتخار میکنم بخاطر جنسیت و توانایی هام هرچند که یبار ازم معذرت خواهی کرد گف قبول داره بیمون فرق گذاشته...

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

نمیدونم چرا بعضی‌کاربرا اینقدر جبهه گرفتن واقعا پسر دوست بودن توی نی نی سایت توی ایران اصلا توی‌دنیا عجیبه؟؟؟ بهتره درکش کنیم دوستان هر کس یه تفکر یه تربیت و یه فرهنگی داره عزیزم امیدوارم دخترت اونقدر پرمهر و برکت باشه که خودشو تو دل شما و خونوادت جا کنه طوری که کلا فراموش کنی پسر دوست داشتی

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
چ چیزا خداروشکر ما ازین آدما نداریم اگه همین دختر نباشه اون پسرو کی میخواد بزاد چ افتخاری داره پسر د ...

اول دیدمش توبیمارستان بود گفتم چندتا بچه داری گفت دوتا بعد دیدم کلی عصر اومدن ملاقاتش گفتم پس اینا کین گفتن مامان مامان .گفت اینا دخترامن ما به دختر نمیگیم اولاد چون نال مردمن ما به پسر میگیم اولاد.اونا نسل ادامه میدن خرج پیری میدن.....

😡فقط طلاق😡