من پسر خیلی دوس داشتم خودم نه خواهر دارم نه برادر میخواستم هم پسرم باشه هم مثل داداشم همه فکو فامیل میگفتن پسره خانوادمون پسر دوستن هم خانواده شوهر هم خودم حالا چی بگم😔😔
یاد امروز افتادم که میگفتم کاش سقط میشدم ولی مامانم تو روم نمیگفت پسرنیستی
اگه قراره این بشی نیارش این دنیا
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
عزیزم برو خدارو شکر کن که خداوند بهت یه هدیه کوچولو داده چه فرقی میکنه دختر باشه پسر باشه در کدوم قرنی خواهرم.بعضیا مهتاج یک بچن بعضیا ناراحت که چرا بچه دختره یا پسر .ناشکری نکن برو توبه کن و شکر خدارو بگیر سالم باشه کافیه عزیزم
تقصیر اسی هم نیستا جو خانواده طایفه ای اونا اینجوریه..یه دوست بلوچ داشتم میگفت اگر دختر بیاریم بچه ح ...
چجوری نسلو پسراشون ادامه میدن؟اوناکه رحم ندارن:/زنا توانایی پرورش بچه تو رحمشون دارن
نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
عصری یکی همین مدل تاپیکی زد و گفت بچم پسر و به شدت حالش بد بود
ملت انقد واکنش نشون ندادن بهش
تازه اون همه رو هم شست وپهن کرد آخر کار، 😂😂
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
یاد امروز افتادم که میگفتم کاش سقط میشدم ولی مامانم تو روم نمیگفت پسرنیستی اگه قراره این بشی نیارش ...
مامان منم ازم متنفره یبار گفت آره بخاطر دختر بودنته از روزی ک بدنیا امدی زندگیمو خراب کردی،البته بعد من دوتا پسر آورد که حاضر من قربانی اونا شم😂
نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
من خودمم پسر دوست دارم اما خاله هام هر کسی که فقط پسر داره میگن کاش یه دخترم داشتم
اینکه کسی یه جنس رو بیشتر دوست داشته باشه اصلا بد نیست، اما اینکه اینطوری غمباد بگیره و ناشکری کنه واقعا فاجعه س
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
چجوری نسلو پسراشون ادامه میدن؟اوناکه رحم ندارن:/زنا توانایی پرورش بچه تو رحمشون دارن
میگفت پسره که نام مارو نگه میداره فامیلیمونو ادامه میده نمیزاره فاملیمون طایفه از بین بره دختر میره و بچه یه طایفه دیگرو توشکمش پرورش میده فامیلی اونا میزاره رو بچش.ولی پسر فامیل خودم یعنی فامیل پدر ادامه میده نمیزاره از بین بره
ما که داداش داریم چه گلی بر سرمون زدیم؟؟۴ تا خواهریم یه داداش داریم حسرت به دلمون مونده یه بار داداشمون بهمون سر بزنه
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد