2777
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 177 پست

بچه منم دختره. با افتخار دختره. من خواهر دارم و برادر ندارم. شاید اولش قبل از اینکه جنسیتشو بفهمم، دوست داشتم پسر باشه اونم فقط به دلیل اینکه خودم برادر نداشتم. الان خدا رو شکر میکنم که دختره و تلاشمو میکنم مثل خودم یه دختر قوی بار بیاد.

حرف بقیه هم برام ارزشی نداره سرشون رو گردن خودشون باشه نه تو ... بچه ما!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی لیاقت برو باو،خب بود نازا بودی دخترهم نداشتی

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
پناه بر خدا من دوتا دختر زاییدم اینجوری غمباد نگرفتم؛حالا دختر داشتی این یکی رو پسر میخواستی قابل هض ...

تقصیر اسی هم نیستا جو خانواده طایفه ای اونا اینجوریه..یه دوست بلوچ داشتم میگفت اگر دختر بیاریم بچه حساب نمیشه تا وقتی پسر دار بشیم میگن اولاد داریم.دخترمال مرده نسل پسر ادامه میده..وقتی پسر داربشیم انقد درجمون بالا هست وقتی دخترمیاریم همش حرفه پشت سرمون

😡فقط طلاق😡
منم فارغ از بحث جنسیت خیلی دوست دارم در آینده بچم پسر باشه  دختر بزرگ کردن خیلی مسئولیت داره&n ...

والله پسر هم مسئولیت داره ولی کسی مسئولیت پسرشو بر عهده نمیگیره میذارن هر غلطی میخوان بکنن

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد

عزیزم تاپیک خودم دیدم که قلبم دیگر نمیتپد تو تاپیکام هست اونو بخون مال خودمه  بخون انشالله خدارو شکر خواهی کرد بابت دختر گلت

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓