2821
2789
عنوان

بچم دختره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 177 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ک هیچی فقط امیدوارم اون بچه شاد باشه دل بزرگی داشته باشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

میدونی خدا کسایی رو ک دوست داره بهشون دختر میده ؟

پسر نعمته 

دختر رحمته 

ناشکری نکن 🤍

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

هیچی دیگه، همه رو جمع کن یه جا ازشون رسماً عذرخواهی کن که بچه‌ت پسر نیست 😑

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ان شاءالله سالم و صالح باشه عزیزم و سالم دنیا بیاد🙏🏻ان شاءالله خوش قدم باشه جوری خودشو تو دل همه جا کنه که صدتا پسر بچه هم نتونن🙏🏻🌸

🌹وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ي إِلَى اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ بَصِيرٌ‌ بِالْعِبَادِ🌹 ڪارم را به خدا می سپارم،خداوند بیننده بندگان است🌹

عزیزم إن شا الله فرشته کوچولوت به دنیا میاد همدم و دلسوزت میشه و یه تکه از وجودت.خدا رو شکر کن به خاطر هدیه ای که بهت داده.بذار دنیا بیاد یه لحظه هم نمیتوانید از خودتون جدا کنید آنقدر عاشقش میشید

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓