2777
2789
چیکار کردم

عزبزم جوشونده کنجد سیاه هر ۴ یا ۵یاعت یه لیوان بخور،تا ۴روز. آویشن و زعفرون هم روزی از هر کدوم ۲-۳لیوان خوردم تا یه هفته. 

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم هیچ علت خاصی نداشت. نه مشکل خونی و انعقادی داشتم نه تو آزمایش بقایای سقط مشکلی بود. بعد ۳م ...

خدا نی نی رو نگه داره براتون عزیزم. نگران نباش. به چیزای خوب فکر کن و فکرای منفی رو از خودت دور کن. ایشالا که سلامت بغلش میگیری. سال دیگه میای میگی ببینید کوچولوی من چه ناز و شیطون هستش

الان بارداری

۴شنبه بی بی مثبت شدم.پنجشنبه بتام پایین بود گفتن ۷۲ساعت دیگه تکرار کن و امروز رفتم آزمایش ولی اومدم خونه درد پریود و خونریزی دارم. حالم خرابه مثل شما

مرسی عزیزدلم. دعا و حرفای قشنگت لبخند آورد رو لبم‌. الهی خدا دلتو شاد کنه😘😘😘

فدااات گلم. خداروشکر تونستم با این حالم لبخند بیارم روی لبات. با این حال خوبت برای منم دعا کن. من چندساله چشم انتظارم 🙏🥺

فدااات گلم. خداروشکر تونستم با این حالم لبخند بیارم روی لبات. با این حال خوبت برای منم دعا کن. من چن ...

الهی فدات شم. از خدا میخوام هر چی زودتر دامنت سبز بشه . الهی که به زودی این روزای سخت برات بشه خاطره و یه نی نی ناز و خوشگل تو بغلت باشه

الهی فدات شم. از خدا میخوام هر چی زودتر دامنت سبز بشه . الهی که به زودی این روزای سخت برات بشه خاطره ...

خدا نکنه عزیزم. ایشالا که هرچی از خدا میخوای بهترین ها نصیبتون بشه. مرسی از دعای قشنگت مهربون 🌹🌹