2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 105 پست
ما هم تامین اجتماعی هستیم..بخاطر هزینش نمیتونم برم انجام بدم..همینجوری موندیم اخه بهمون گفتن پنجاه پ ...

درکت میکنم من  هر چی طلاداشتم فروختم  برا انجام دادنش 

اما نشد 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
38سالمه دکترم میگه دیگه اقدام نکن نتیجه نمیگیری

خواهرزنداییم ۴۶سالشه خودشم استاد دانشگاه یه زندگیش خراب شده خاطر بچه الان حامله هست ۷ماهشه ناامیدنشو

خدایادستم به آسمانت نمیرسداماتوکه دستت به زمین ات میرسدبلندم کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

38سالمه دکترم میگه دیگه اقدام نکن نتیجه نمیگیری

خب اگر با اهدایی مشکلی نداری و به اندازه کافی درمان و دارو استفاده کردید پس اقدام کنید 

چند نفر همین تاپیک اهدایی می خوان بگیرن 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
من چون تعیین جنسیت نکردم ۳تاانتقال داددوتاش گرفت یکی پسر یکی دختر دارم میرم تو۶ماه الان

ای جان به سلامتی عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من خودمم مشکل دارم و بهم اهدایی پیشنهاد دادن  شما گویا اعصابت از جای دیگه خرابه

نخیر خراب نیست افرادی خرابش میکنن .انشاا.. مشکلتون حل میشه .اما کاش ب علم ایمان میوردین 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
ما هم تامین اجتماعی هستیم..بخاطر هزینش نمیتونم برم انجام بدم..همینجوری موندیم اخه بهمون گفتن پنجاه پ ...

عزیزم از آی یو آی شروع کن .من دکتر بهم گفت ای وی اف کن اما گفتم ای یو ای انجام میدم اگر نگرفت آی وی اف میکنم داروهای آی یو آی رو استفاده کردم تخمک ها ب اندازه دلخواه نرسیده بود گف برو دوماه استراحت کن دیگه ریسکه دارو بدمت .خداروشکر باردار شدم طبیعی درست وقتی ک فکرشو نمی‌کردم .ب نظرم داروها بی تاثیر نبود .پیش دکتر دهقانی کلینیک اصف

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
عزیزم از آی یو آی شروع کن .من دکتر بهم گفت ای وی اف کن اما گفتم ای یو ای انجام میدم اگر نگرفت آی وی ...

ای یو ای اصلن انجام ندادم  اتفاقن بخ دکترم گفتم اونو انجام بده میگفت ذخیره تخمکت کم ...یه بار بهم امپول Hcgو hmgداده بودن واقعن تخمکام بزرگو بالغ شده بود تو سونو خیلی خوب نشون داد احساس میکنم اگه همون موقع ای یو ای انجام میداد بهم نتیجه میگرفتم..دکترا هم درست حسابی نمیرسن

🌷خدایا شکرت🌷

دقیقا منم شرایطم همینطور و مالی نمیتونم، حرفی هم بزنیم میگن پول ندارین بچه میخواین چیکار . من تاالان چندبار مرکز دولتی انجام دادم نشده

بچتون به دنیا اومده ؟ از کدوم مرکز اقدام کردید ؟

بله الان سه سالشه جنینها تو بیمارستان پارسیان تهران تشکیل شد تو مرکز ناباروری اصفهان انتقال دادن

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
ای یو ای اصلن انجام ندادم  اتفاقن بخ دکترم گفتم اونو انجام بده میگفت ذخیره تخمکت کم ...یه بار ب ...

برو مرکز ناباروری اصفهان هزینه ای یو ای تقریبا دو تومنه ب نظرم اگرم نگیره آدم زیاد ضرر نمیکنه .ب من آمپول سینال آف داد دور ناف .و قرص لتروزول 

ای یو ای اصلن انجام ندادم  اتفاقن بخ دکترم گفتم اونو انجام بده میگفت ذخیره تخمکت کم ...یه بار ب ...

خیلی ها میگن وقتت رو تلف نکن و مستقیم برو آی وی اف ولی آی وی اف هزینش زیاده وقتی آدم نداره ب جا اینکه چند وقت عقبش بندازه ک پول جور کنه آی یو آی رو امتحان کنه

بله الان سه سالشه جنینها تو بیمارستان پارسیان تهران تشکیل شد تو مرکز ناباروری اصفهان انتقال دادن

خودتون پیدا کردید اهدا کننده یا خودشون داشتن ؟

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
منم سنم۳۸هست اصلا فولی هام ریزبودن فقط این کارروکردم وانبه خوردم

وای چقدر خوشحالم که نتیجه گرفتین، نمیدونم برای من که اصلا نتیجه نداد، خیلی تقویتی خوردم، ایندفعه از 15تا فولی اونم سایز خوب فقط ی تخمک کشیدن که اونم پوچ شد

خودتون پیدا کردید اهدا کننده یا خودشون داشتن ؟

یه واسطه تو تهران پیدا کردم وگرنه مرکز اصفهان حداقل اون سالی که من رفتم گفتن اصلا منتظر نمون مرکز برات پیدا کنه خودت برو دنبال یه کیس

چقدر حسرت  به دلیم‌