سلام دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید من ماه قبل بیمارستان شهید بهشتی تخمک کشی داشتم که سه تافولیکول همه پوچ بودن میخواستم ببینم اینجا بهتره یا برم مرکز ناباروری مام تهران ؟
بهترین تقویت کننده بادام هندی خام.پسته خام.وعسل آسیاب کنید با عسل قاطی کنیدبخوریدمن نتیجشودیدم با او ...
گیرید جنین اتون چی بود
بلاست بودن؟
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
شما مشکلت چیه که بچه دار نشدی؟ من بچه دار شدن به هر قیمتو نمی خوام بعدم از کجا معلوم اون ادم ...
قبلش آزمایش چکاپ کامل میگیرن از اهدا کننده
منم۵ماه قبل انجام دادم ۴۳تومان شد البته من انتقال هم گفتم بیهوش کردن
منم کلی گفتم وگرنه بیشتر شد از ۳۰تومن منم مرکز خصوصی رفتم برا همون هزینش بیشتر بود
انشالله سالم و سلامت نی نی هارو بغل کنید
برا منم خیلی دعا کن
چند ماه دیگه دوباره میرم برا انتقال
ما هم تامین اجتماعی هستیم..بخاطر هزینش نمیتونم برم انجام بدم..همینجوری موندیم اخه بهمون گفتن پنجاه پنجاه خیلی سخته بری نشه🥺 الان باز یه عده میان میگن پول ندارید بچه نیارید.. ای خدا شکرت