2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکارهایی باید بکنم برا تقویت ؟

عزیزم توپک های خرما  با مغز و گرده نخل درست کن از سوم پریودت شروع کن. عسل .سیاهدونه صبح ناشتا. روزانه یه مشت مغز بخور .دانه چیا با عرق طاروونه مخلوط کن بخور چیزای شیرین و صنعتی رو کم کن.یه ورق قرص تقویتی همه مکملی داره همراه ناهارت بخر بخور...منم دعا کنید 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
عزیزم حرف بدی که نزدم خیلی ها اهدایی میگیرن شما تخم کات پوچ بوده خیلی احتمالش کمه جنین با کیفیت بشه ...

شما مشکلت چیه که بچه دار نشدی؟

من بچه دار شدن به هر قیمتو نمی خوام 

بعدم از کجا معلوم اون ادم از نظر ذهنی و جسمی مشکل نداره و تو خانوادشون چه بیماری های ارثی هست 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
من ذخیرم کمه  باید اهدایی بگیرم اما اصلا ارتباط برقرار نمی کنم  بچه دار شدن به هر قیمتو ...

عزیزم ذخیره شما کمه پس همسرت مشگلی نداره و میتونه بعد جدایی سریع ازدواج کنه و بچه دار بشه ولی شما چون ذخیرت پایینه پس باید هرکاری کنی که سریع باردار بشی 

وگرنه خدایی نکرده پشت گوش بندازی امکان داره بعدها دیگه نتونی باردار بشی

چون یائسگی زود رس میگیری

سعی کن درمانت ادامه بدی و از شوهرت جدا نشو 

انشالله بارداربشی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم خود بیمارستان تخمک سالم وبالغ میده راحته فقط پول میخواد

می دونم راحته 

اینکه خودت چنین چیزیو قبول کنی سخته 

از نظر ذهنی 

مشكل شما چيه من تخمك دارم اما بي كيفيته

تخمکام ضعیفه و همسرم اسپرمش ضعیفه از هردومونه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من ذخیرم کمه  باید اهدایی بگیرم اما اصلا ارتباط برقرار نمی کنم  بچه دار شدن به هر قیمتو ...

نظرم اینه گرفتن تخمک اهدایی بچه دار شدن به هر قیمتی نیست این امکان رو علم در اختیارمون گذاشته و میشه کسی رو که به عنوان اهداکننده انتخاب کردیم برسی بشه شرایطش تا خیالمون راحت شه 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

بهترین تقویت کننده بادام هندی خام.پسته خام.وعسل آسیاب کنید با عسل قاطی کنیدبخوریدمن نتیجشودیدم با اولین پانکچر۷تخمک داشتم  بعد۳روزانتقال داد۳تاباردارشدم الان دوقلوباردارم

خدایادستم به آسمانت نمیرسداماتوکه دستت به زمین ات میرسدبلندم کن
عزیزم ذخیره شما کمه پس همسرت مشگلی نداره و میتونه بعد جدایی سریع ازدواج کنه و بچه دار بشه ولی شما چو ...

اره می دونم اون می تونه چون سالمه 

اما من ممکنه جدا بشم چون میگم بچه به هر قیمت نمی خوام 

چند نفرو تو سایت میشناسم گرفتن و راضی هستن 

بچه ها اون‌کسی ک تخمک اهدا میکنه قبلش ازمایش اینا ازش میگیرن از هر نظر سالم باشه..دیگه تو هفت نسلش ارثی چیزی بوده یا ن دکترا نمیتونن تشخیص بدن ک...بنظرم خدا هر چی بخواد همون میشه..خیلیا طبیعی باردار میشن اما باز بچشون کلی مشکلات داره

🌷خدایا شکرت🌷