سلام دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید من ماه قبل بیمارستان شهید بهشتی تخمک کشی داشتم که سه تافولیکول همه پوچ بودن میخواستم ببینم اینجا بهتره یا برم مرکز ناباروری مام تهران ؟
من خودم همین مشکلو دارم و اصلا هم واسم راحت نیست عزیزم
چه مشگلی داری عزیزم؟؟
چون من خودم ۱۲ سال ناباروری دارم و۲ بارهم ای وی اف کردم
بهترین راهش اینه تخمک اهدایی بگیری که زودترم جواب میده
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه اهدایی گرفتن به همین راحتیه؟؟ فقط پولش که نیست بچه کسی دیگس که معلومم نیست از نظر ...
عزیزم حرف بدی که نزدم خیلی ها اهدایی میگیرن شما تخم کات پوچ بوده خیلی احتمالش کمه جنین با کیفیت بشه بهت پیشنهاد دادن چون خودم سختی اشو کشیدم و نتیجه هم نگرفتم فعلا
اهدایی بگیریم بازم بچه شماست اصل کار اسپرم که برا شوهرته
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥