2821
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 105 پست
من خودم همین مشکلو دارم و اصلا هم واسم راحت نیست عزیزم 

چه مشگلی داری عزیزم؟؟

چون من خودم ۱۲ سال ناباروری دارم و۲ بارهم ای وی اف کردم

بهترین راهش اینه تخمک اهدایی بگیری که زودترم جواب میده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه اهدایی گرفتن به همین راحتیه؟؟  فقط پولش که نیست  بچه کسی دیگس که معلومم نیست از نظر ...

عزیزم حرف بدی که نزدم خیلی ها اهدایی میگیرن شما تخم کات پوچ بوده خیلی احتمالش کمه جنین با کیفیت بشه بهت پیشنهاد دادن چون خودم سختی اشو کشیدم و نتیجه هم نگرفتم فعلا 

اهدایی بگیریم بازم بچه شماست اصل کار اسپرم که برا شوهرته

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

چه مشگلی داری عزیزم؟؟ چون من خودم ۱۲ سال ناباروری دارم و۲ بارهم ای وی اف کردم بهترین راهش اینه تخم ...

من ذخیرم کمه 

باید اهدایی بگیرم اما اصلا ارتباط برقرار نمی کنم 

بچه دار شدن به هر قیمتو دوست ندارم 

به شوهرمم گفتم اگر قبول نکنه ممکنه جدا بشم ازش

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
الان شما اهدایی گرفتی؟

ن گلم فعلا که پیگیرش نشدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم حرف بدی که نزدم خیلی ها اهدایی میگیرن شما تخم کات پوچ بوده خیلی احتمالش کمه جنین با کیفیت بشه ...

به منم اصفهان گفتن تخمک اهدایی ولی میخوام ببینم اگر تهران بهتره برم اونجا شانسمو امتحان کنم بعدا دیگه هرچی شد