سلام دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید من ماه قبل بیمارستان شهید بهشتی تخمک کشی داشتم که سه تافولیکول همه پوچ بودن میخواستم ببینم اینجا بهتره یا برم مرکز ناباروری مام تهران ؟
ما هم تامین اجتماعی هستیم..بخاطر هزینش نمیتونم برم انجام بدم..همینجوری موندیم اخه بهمون گفتن پنجاه پ ...
درکت میکنم من هر چی طلاداشتم فروختم برا انجام دادنش
اما نشد
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من چون تعیین جنسیت نکردم ۳تاانتقال داددوتاش گرفت یکی پسر یکی دختر دارم میرم تو۶ماه الان
ای جان به سلامتی عزیزم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ما هم تامین اجتماعی هستیم..بخاطر هزینش نمیتونم برم انجام بدم..همینجوری موندیم اخه بهمون گفتن پنجاه پ ...
عزیزم از آی یو آی شروع کن .من دکتر بهم گفت ای وی اف کن اما گفتم ای یو ای انجام میدم اگر نگرفت آی وی اف میکنم داروهای آی یو آی رو استفاده کردم تخمک ها ب اندازه دلخواه نرسیده بود گف برو دوماه استراحت کن دیگه ریسکه دارو بدمت .خداروشکر باردار شدم طبیعی درست وقتی ک فکرشو نمیکردم .ب نظرم داروها بی تاثیر نبود .پیش دکتر دهقانی کلینیک اصف
عزیزم از آی یو آی شروع کن .من دکتر بهم گفت ای وی اف کن اما گفتم ای یو ای انجام میدم اگر نگرفت آی وی ...
ای یو ای اصلن انجام ندادم اتفاقن بخ دکترم گفتم اونو انجام بده میگفت ذخیره تخمکت کم ...یه بار بهم امپول Hcgو hmgداده بودن واقعن تخمکام بزرگو بالغ شده بود تو سونو خیلی خوب نشون داد احساس میکنم اگه همون موقع ای یو ای انجام میداد بهم نتیجه میگرفتم..دکترا هم درست حسابی نمیرسن
ای یو ای اصلن انجام ندادم اتفاقن بخ دکترم گفتم اونو انجام بده میگفت ذخیره تخمکت کم ...یه بار ب ...
خیلی ها میگن وقتت رو تلف نکن و مستقیم برو آی وی اف ولی آی وی اف هزینش زیاده وقتی آدم نداره ب جا اینکه چند وقت عقبش بندازه ک پول جور کنه آی یو آی رو امتحان کنه
منم سنم۳۸هست اصلا فولی هام ریزبودن فقط این کارروکردم وانبه خوردم
وای چقدر خوشحالم که نتیجه گرفتین، نمیدونم برای من که اصلا نتیجه نداد، خیلی تقویتی خوردم، ایندفعه از 15تا فولی اونم سایز خوب فقط ی تخمک کشیدن که اونم پوچ شد